Titeket mi idegesít legjobban a különböző családi összejöveteleken? Hogy viselitek el ezeket?
Sziasztok! Gondolom vagyunk még itt az oldalon rajtam kívül egy páran akiknek a hátuk közepére nem hiányzik egy-egy rokon névnapja, szülinapja vagy a nagy családi összejövetel húsvétkor.
Ti hogy viselitek el ezeket/ mik a legjobb kifogásaitok ha kihagytok egy ilyen eseményt?
"Neked még mindig nincs senkid?"
"Mikor hívsz már meg az esküvődre?"
"Na? Fiúk??"
Jobb szeretek csak így elleni magamban, vagy a barátokkal. Aztán meg mindig hétvégén vannak az ilyenek, és vagy egy fél naposak, szóval nekem "elrontják" a hétvégémet... Annyira nem szeretem az ilyeneket, hogy a saját szülinapomat sem szoktam várni .___.
A húsvét az még úgy, ahogy jó, mert van pár rokon, akivel csak akkor találkozunk. De az egyik mamám ott lakik egy utcával arrébb, és hetente beszélgetünk, találkozunk, átmegyek hozzá stb... A másik meg azt hiszi, hogy utálom.
Párom családjában vannak ilyenek. Mindig megsértődnek ha nem megyek, de ha megyek, senki se szól hozzám. Plusz a párom keresztgyereke egy kis bunkó, aki végig ütöget, rugdal és csúfolódik és senki nem szól rá, mert kicsi még. De a nagyanyját is üti rúgja.
Azt szoktam mondani, hogy tanulok vagy dolgozok, de belémkötnek, hogy jaj egy napot kihagyhatnék.
Nekem hiányoznak a családi összejövetelek. Nálunk kicsit olyan olaszos feeling szokott volt lenni. :D Inkább hallgatnám a nővérem élettársát, hogy miért jó, hogy nyertek megint (igen a választás), meg a Szíriuszról származunk meg a heti konteók (ha kicsit ivott, nagyon nekikezdett). Mert az azt jelentené, hogy a nővérem még élne és nem halt volna meg áttétes rákban. :((( Húgi nemrég olyan szinten összeveszett anyámmal (4 real), hogy az a minimális családi összejövetel esélye is most halt meg. Facca. Állandóan erőltették az activityt, amit szeretek, de soxor összekaptunk, mert a "párod" a béna. Aztán persze később, röhögtünk rajta. :) Húgommal nem lehettünk párban, mert leiskoláztunk mindenkit. :D Egyik sógorral sem voltam összhangban meg anyámmal, sőt még exemmel sem, mint vele :)
Szóval jöhetne újra a ricsaj, a konteók hallgatása meg az activity is, mert az azt jelentené, hogy minden ok!
EZ van. :)
Nekem is aránylag normálisan teltek a családi összejövetelek, de már alig van, egyik szülőm meghalt, másiknak összevesztek a testvérei. :D
Amiket utáltam: két unokatesóm volt (báttyok), akik belém kötöttek, szakmámba, stb. Volt egy mentálisan beteg rokonom, az meg non-sztop napszemüvegben üldögélt, mint egy díva, és néha odahívott magához-odaintett!!, hogy belém szúrjon egyet-egyet.
Na ha ez a három ember nem volt ott, akkor mindig jól teltek.
Az, hogy nincs elég kaja, nincs elég meleg, ha ottalszom. A családtagjaim kb. fele annyit esznek mint én, és ilyenkor nekem is az a pici adag kaja jut, amennyit ők esznek. És más hőmérséklethez is vagyok szokva, sokkal melegebbhez.
Az is idegesít, hogy testvérem meg a felesége csúnyán beszél a gyerekeivel, mindenért rájuk ripakodnak, napi szinten kiabálnak a gyerekeikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!