Nektek mi a kedvenc és a legjobban utált tantárgyatok/tantárgyaitok, és miért?
Kedvenc az angol, mert szeretem a nyelvet és a biológia, mert azt érdekesnek tartom
A legjobban a kémiát és a fizikát útálom, mert ezek nagyon nehezek és nem mennek :D
Biológia, mert imádom a termèszetet meg èrdekel is. Most az emberi szervezetről tanulunk, ès ez is èrdekes.
A tesit utálom, mert sok bekèpzelt csajjal kell eggyütt tesiznem. Folyton beszolnak ha valamit 1x elrontasz, miközbe ők is hibáznak (nèha mèg többet is) ès futni is csak 200 mètert tudnak.
Sajnos egy tantárgyat sem szeretek.
A legjobban a szakmai (gazdasági) tárgyakat utálom.
A mostani tantárgyaim közül az angolt szeretem talán a legjobban, meg a kémiát és a műszaki ismereteket utálom.
Ha viszont az összes tantárgy közül kéne választanom, amit valaha tanultam, akkor az angolt és a németet, valamint a kémiát és a matekot szeretem, amit pedig rühellek a műszaki ismereteken kívül, az a töri, magyar, földrajz.
Angol és történelem. Töri: érdekel, csaták, felfedezések, háborúk, és maga a múlt. Angol: szeretem a nyelvet, tetszik a kiejtés és a nyelvtan is, bár néha bonyolult de tényleg imádom ezt a két tárgyat.
Legjobban a biosz,kémia és fizika amit utalok. Valahogy nem állnak közel hozzam a tt-s tárgyak. Nem kelti fel az érdeklődésemet.
KEdvenc:
- ének, rajz, irodalom, töri
Gyűlölt:
- matek, fizika, kémia, és minden reáltárgy
A párom ennek ellenére mérnök, totál reál gondolkozású :)
Köszi!
Nekem:
Legjobban szeretem:
tánc és dráma, biosz, földrajz, kémia, angol, tesi
Legjobban utálom:
matek, fizika, irodalom, nyelvtan
Megvagyok vele:
rajz, ének, infó, orosz, töri, ofő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!