Egyrészről le lehet szűrni, hogy vannak nagypofájú kamusok. Akik bizonyos embereket prolinak tartanak és ezért művelik ezt itt. Erre írtam egyik napon, hogy talán két jó kereső IT-s van a Gyakorin. Akikről azt éreztem, hogy nem nagypofájúak és nem kamuznak. De az is lehet, hogy csak egyetlen. Emellett nem alap a millió IT-ben sem Magyarországon. Már ez nagyképű ferdítés. :-) Ő már nem az, akit éreztem.
Másrészről nem hülye valaki csak azért, mert boltban dolgozik.
Harmadrészről szociálisban dolgozok és "nem jár ide" sem igaz már. :-)
szept. 26. 12:37
22/34 anonim válasza:
Valójában sokkal többen vagyunk átlag vagy alacsony keresettel itt.
szept. 26. 12:38
23/34 anonim válasza:
"Itt a gyakorin mindenki millió felett keres, hómoffiszban dolgozik és a maga ura?"
Aki nem az mit keres az üzletek témakörben? Nyálat csorgat...?
okt. 4. 07:46
24/34 anonim válasza:
23: Ugye te sem gondolod, hogy ide csak millió forint felett keresők járhatnak? Ki vagy te?
okt. 4. 11:16
25/34 anonim válasza:
#25 a te bajod, hogy így gondolod. …de legalább a többiek jót röhögnek rajtad 😈😂😂😂😂😶
okt. 4. 11:40
26/34 anonim válasza:
Jah, szerencsetlen prolik jot rohognek rajta ket siras kozott, hogy milyen szar az eletuk.
okt. 4. 11:44
27/34 anonim válasza:
"a többiek jót röhögnek rajtad"
jaja, imádom amikor a minimálbéres prolik azon röhögnek, hogy mekkora lúzer vagyok a millió feletti fizummal :) :) :) :) :)
okt. 4. 13:42
28/34 anonim válasza:
Lehet a prolit legalább megáldotta egy kis ésszel az élet és a millió forint felett keresőt nem.
okt. 5. 00:33
29/34 anonim válasza:
#28: igen igen, biztosan így van, pont ezért alakult így egyikünk és másikunk élete, mert én olyan buta vagyok, a prolik meg olyan okosak... :) :) :) :) :)
okt. 5. 06:18
30/34 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Te pl. internet nélkül valószínűleg meghalnál míg egy proli megtermelné magának mondjuk az élelmiszert, mert ért hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!