Táppénz alatt ha felmondok mint munkavállaló , akkor a táppénzt meddig kapom?
Sajnos lerobbantam, a munkám fizikai.. Nagy az esély,hogy nem fogok tudni visszamenni, károsodtak az ízületek.. amúgy a munkától..
Ez is erdekes, hogy vajon ezt tudnám e bizonyitani..de erőm nincs hozzá pillanatnyilag hogy egy ilyenbe belemásszak..
A munkaltatóm teljes pánikba van, hogy mondjak fel, mert állítólag míg én nem mondok fel, addig nem tud a helyemre mast felvenni..Nekem ez nagyon fura. Ez egy iskola amúgy.
Hát ha felmondok, akkor azzal lemondok a tappenzről, nem?
Értem, hogy most helyettem kell dolgozniuk, de ezt hogy tenném, mikor nem tudok új helyet kereseni egyenlőre? :(
Örülök, hogy végre fel tudok egyedül öltözni..
Mi a helyes, korrekt megoldás erre, hogy mindenkinek jó legyen?
köszönöm
kamukirály, ezt a kérdést már bebuktad, ott van #7-ben a kamumeséd alternatív verziója
írd inkább ki a következőt, ez alatt már kár vergődnöd, ez már bedőlt, értem...?
Mi vaaan???
Nem , nagyon nem értitek..semmilyen porckorong sérvem nem volt, semmi bajom nem volt.
De ez volt a kérdés amúgy??
Jó munkahelyetek lehet, hogy van időtök írogatni ide..Ti ott biztos nem sérültök le..:D
Minden jót
Legyen igazad..
A karma intézi, ez már nem az én dolgom😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!