Munkavállalói felmondás "visszamondása"? Ha beadtam a felmondásomat akkor 1 hónap a felmondási idő, ez idő alatt megváltoztathatom a véleményem. Ha most megváltozott hogyan tudom semmissé nyilváníttatni a felmondópapíromat?
Dehogy változtathatod.
Ha jó fej a főnököd akkor veheti semmisnek, de erre nincs garancia. Meg hát ki akar megbízhatatlan alkalmazottakat.
az egész történet úgy szólna, hogy külföldre mennék dolgozni, de még iskolába járok és ugye itthon dolgozom, ezért most beadtam a felmondást, hogy minél előbb ki tudjak menni. viszont beszéltem a tanárokkal és mondták, hogy ezt az évet fejezzem még be itthon és a következő évet akkor távoktatásban is el lehet végezni. ezért gondoltam, hogy ha lehet ezt visszamondom, dolgozok két hónapot aztán megint beadom (mivel még 3 hónap az iskola ugye 1 hónap a felmondási idő így iskola után rögtön tudnék menni)
vagy másik opció keresek egy másik munkát erre a 2 hónapra mivel elvileg 3 hónap a próbaidő mindenhol két hónap után indoklás nélkül próbaidőn belül felmondhatok.
ez a két lehetőség jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!