A munkaerőpiac home office terén nem előre megy,hanem hátra?
Egyre inkább visszafele haladnak a vállalatok világszerte.
És nem csak az olyan tadicionális iparágban, mint autóipar (Elon Musk, Home office tilalma), hanem a tec szektorban is mennek vissza a középkorba:
Pedig a home office a jövő, a kényelmes munkavégzés szinonimája.
A boomerek akarnak mikromenedzserkedni.
Lehet, de még most is rengeteg hely van, ahol felismerik, hogy nem kell óriási irodát kibérelni és fentartani. 200 fős cégben dolgozom. Egyszerre nem fér el mindenki az irodában nálunk.
Én van, hogy egy hónapig nem megyek be, de elvileg hetente kéne 1 napra.
#13 Ennyire fáj, hogy más dolgozhat otthonról, te meg nem? :P
#16 Pedig igaza van. Amíg bent kellett dolgozni az irodában, akkor is sokszor inkább Teamsen írtam rá a kollégára, nem álltam fel és mentem oda hozzá.
Nem, a kommunikáció azt (is) jelenti, hogy amíg elmentek leültök ebédelni, közben esetleg megbeszéltek olyasmiket, amik miatt mondjuk Teams-en nem írnál rá a másikra (mert pl. eszedbe sem jut).
"Ha dolgozna azzal nem lenne semmi gond, csak a legtöbb munka helyett lopja a napot"
Ezzel mi a problema? Normalis ember nem azert el, hogy dolgozzon. Ha megkapom a fizetesem akkor is, ha lopom a napot, akkor nyilvan lopni fogom.
Aki akar dolgozni, az homeofficeban is dolgozik, aki meg nem, az az irodában is lopni fogja a napot.
Ha kész a munka határidőre, akkor hol a probléma? Ha meg nincs, akkor a naplopót ki lehet rúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!