Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Belemennétek, hogy picit más...

Belemennétek, hogy picit más pozíció név szerepeljen a névjegykártyán, mint a szerződésen?

Figyelt kérdés

Világ top 30 legnagyobb cége közül az egyiknek a magyar kirendeltsége alig néhány munkavállalóval, rajtam kívül szinte mindenki az anyacég külföldi delegáltja.

4-5 hónapja vagyok itt, és elkezdtem egy új, picit magasabb presztizsű pozíciót betölteni, ennek a pozíciónak a címe fog szerepelni a névjegykártyán. Eredetileg is ez lett volna a terv, mondták az interjún hogy amint lesz elég tapasztalatom, 1-1.5 év után szeretnének ilyen irányba átterelni, de gyorsabban bővülünk, illetve nem találtak megfelelő embert, én meg helyben voltam, ezért hamarabb elkezdtem ezt a munkát.

A munkaszerződésemben viszont még az előző pozíció szerepel.

Nem vagyok tapasztalt, biztos van olyan aspektusa a kérdésnek, ami nem jut eszembe.

Szerintetek belemenjek egy ilyen apró törülközésbe?

szept. 21. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Tehát olcsobb berert vegzel magasabb szintu munkat?
szept. 21. 10:00
 2/8 krwkco ***** válasza:
72%

"Szerintetek belemenjek egy ilyen apró törülközésbe?"

Hadd találgassak... Egy zuhanyrózsa gyárban előléptettek tesztelővé? :-)

szept. 21. 10:15
 3/8 IgaziÚriember ***** válasza:
70%
Ha már ilyen birka vagy, hogy magasabb szintű munkát elvégzed új munkaszerződés nélkül az eredeti bérért szerintem az a legkevesebb, hogy megengedik, hogy a névjegykártyádon X helyett Y szerepeljen :)
szept. 21. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Belemennék mert engem hidegen hagy az ilyen egócirógatás, hogy minek hívják a pozícióm.

Ami viszont lényeges, hogy a fizetés meg a matek rendben legyen mert az ami igazán számít.

szept. 21. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
nem azt kéne inkább a névjegykártyára írni, hogy "madár"?
szept. 21. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Fizetésed nem bánja úgyhogy mehet.
szept. 21. 18:25
 7/8 krwkco ***** válasza:

"Nem vagyok tapasztalt, biztos van olyan aspektusa a kérdésnek, ami nem jut eszembe."

A cég megbízott a magasabb pozícióval, úgyhogy harmadik fél esetében jogosan jársz el ilyen szerepben. Átadhatsz olyan névjegyet, amin ez az új titulus van.

Az egy ettől független kérdés, hogy igényt tartanál ennek az írásbeli elismerésére és magasabb fizetésre. Mutasd meg, hogy jó vagy az új szerepben és akkor egy idő után sikeresen kérheted a fizetésemelést.

szept. 21. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Tehát a névjegykártyádra az a beosztás kerül, amit valóban csinálsz is. Ebben így még nincs trükközés. Az, hogy a szerződésedben mi van, az egy másik kérdés. De azt senki nem látja akinek kártyát adsz.

Innentől kezdve ez már csak hr kérdés gyakorlatilag. Na meg, hogy neked mennyire jó a régi pozícióban dolgozni papíron, feltételezhetően gyengébb juttatási csomaggal.

szept. 21. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!