Honvédségnél van olyan pozíció, ahová nem kell fizikai alapkiképzés?
Figyelt kérdés
Valami olyan pozícióra gondolok, ahova IT tudás kell, mivel azt tanulok most egyetemen. Érdekel a katonaság, és párom is ott dolgozik, ezért jött az ötlet. Viszont tudom, hogy a fizikai kiképzést, amin ő is volt nem bírnám ki.szept. 20. 22:10
1/12 anonim válasza:
2 mód van.
- Civil alkalmazotti jogviszony.
- Egyedi, miniszteri felmentés. (NEM kapsz!)
Szívesen!
2/12 anonim válasza:
Nem kötekedni akarok, és ígérem hogy válaszolok a kérdésre is, de nagyon nehezen hiszem el, hogy a párod erre katonaként nem tudott válaszolni...
Szóval a válasz: ebben a konstrukcióban a honvédséget irányító/támogató intézményekben és infrastrukturákban tudsz rendszergazdai feladatokat ellátni, pl. Honvédelmi Minisztérium.
De magához a Honvédséghez tartalékos vagy hivatásos szolgálatra tudsz jelentkezni, mindkettő egy alapkiképzéssel kezdődik.
4/12 anonim válasza:
Mi az, hogy nem birnad ki? Ennek mi az oka?
5/12 anonim válasza:
Mi nem érthető rajta? Kemény fizikai kiképzés megy amit nem mindenki bír. Rohadt bonyolult.
6/12 anonim válasza:
Voltam katona de kemeny kikepzesre nem emlekszem. Van kikepzes. Ennyi. Nok is kibirjak, tul kemeny nem lehet.
8/12 anonim válasza:
Miert nem voltam? Az a kocsog vagy aki nem hiszi el a masiknak amit mond?
9/12 anonim válasza:
Max a konyhán krumplipucoló. Ha nem kaptál kemény kiképzést, akkor nem katona voltál max csicska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!