Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi 800ból el lehet vegetálni...

Marcika1558 kérdése:

Havi 800ból el lehet vegetálni? Természetesen nettó, nem bruttó.

Figyelt kérdés
szept. 18. 19:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%

Havi 800 nettó?

Egyedül? Frankón kijössz belőle, kényelmes életet élve.

Ketten? Jól el lehet lenni belőle, ha nincs vagy csak kevés hiteletek van.

Egy gyerekkel? Megoldható, de félre tenni nemigen jut.

Két gyerekkel? Kissé szűkös.

Három vagy több gyerekkel? Őrültség.

szept. 19. 08:32
 12/23 A kérdező kommentje:
9-es Magyarországon jó fizetés? Igen? És hol? Szabolcsba meg Borsodba? Esetleg Miskolcon az avason egy 15 MFt-os panelba lehet királykodni vele?
szept. 19. 12:28
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
#12 Nem tudom, mirefel ekkora az arcod, de a nettó 800 még Budapesten sem általános, hanem bőven az átlag fölött van.
szept. 19. 12:55
 14/23 anonim ***** válasza:
62%
Vicces hogy mindig olyanok fikázzàk le az ilyen fizut akik a felét se keresik.
szept. 19. 14:18
 15/23 anonim ***** válasza:
54%
300-E alatt jól élek és nem vegetálok - hitelek nélkül. Minden a kiadásoktól és a körülményektől függ.
szept. 19. 14:47
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

15+

Tehát szokásos buta általánosítás, nincs két egyforma helyzet. Pláne Magyarországon.

szept. 19. 14:48
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

""De felpimpelt prémium autókat felejtsd el belőle..."

Emberek sokkal kevesebb fizetéssel is megveszik azokat. :D"

Mutass már párat, hátha én vagyok hozzá hülye.

szept. 19. 16:56
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Ennyiből simán el lehet
szept. 19. 19:10
 19/23 anonim ***** válasza:

"Nem villogni akarok, valahol olvastam, hogy ennyiből lehet kb elvegetálni. Azért kérdeztem"

Nálam az ilyen kérdések kb. óvodás szint.

Te hol élsz? Jártál már boltban, vásároltál dolgokat? Ha igen, akkor minek kérdezel ilyeneket? Tapasztalataid alapján nem tudod eldönteni?

3 fő, ebből egy kiskorú (gyerek). Havonta kb. 300-350 ezret költök a létfenntartásunkra rezsivel együtt. Ha lennének luxusigényeim (műköröm, kerti medence stb.) már biztosan nem férnénk az összegbe bele.

Én ilyen előzményekkel 800 ezer nettóból piszok jól élnék. Másnak a havi 1,8 millió is kevés. Hát ez már csak ilyen...

okt. 1. 05:09
 20/23 nb2019 ***** válasza:
Nekem a havi költésem (lakáshitel-törlesztéssel együtt) ezen összeg 40-70%-a, attól függően van-e valami nagyobb tervezett (vagy nem tervezett) kiadás az adott hónapban. Szóval nagyon is jó "el lehet vegetálni" ennyiből, ha nincsenek luxus-igényeid.
okt. 1. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!