Mpl azaz a magyar posta futár mennyi fizura számíthat? 440-et ígérnek bruttó,ami kb 280. Van e valami plusz juttatás,munkába járás,címpénz pl és ha igen mennyi?
Van jatt. Foleg nyugdij kiszallitas idejen..
Nekem ismeros dolgozott postaskent es par tizezret minden honapban osszeszedett.
Nyilvan nem a kisnyugdijasok, de sokan hagyjak az aprot a postasnal.
Nincs jatt, ez nem a 80-as évek.
Vállad el.
Ha lesz jobb, felmondani 5 perc.
A 280 nem olyan rossz amúgy.
Hogyne lenne. Kaposvaron dolgozott tesom ferje, es rendszeresen kapott a nyugdijasoktol. Nyilvan nem az ajanlott levelekert adtak neki, vagy amikor odaadta a csekket.
Hanem a nyugdijakbol.
Oke, ebben van valami.
Tehat akkor ez nem a klasszikus postas.
De ettol meg a csomagfutarok kapnak jattot. Ugyanugy ahogy a tobbibel. En legalabb is szoktam adni ha felhozza az emeletre.
Az első kommentelők félteértették,ez nem postás,hanem futár munka lenne. De azért köszönöm a válaszokat.
Amúgy nem a borravalóta voltam kíváncsi, hanem hogy ad e a cég valami plusz juttatást, pl utazás térítést,vagy teljesítmény utáni bónuszt,vagy ilyesmit. Mert a 280 nem valami sok. Már bocsánat,nem elégedetlenkedni akarok
Van persze ismerősöm csinálja.
Csomagot is hord mellette mobil posta.Kap a csekk feladás után pl meg jattot is kap nyilván.
450 jön össze nettóban.
Utazas teritest akkor ad ha nem a munkavegzes helye laksz. De ha nem ott laksz es be kell jarnod.akkor hiaba kapsz utidijat, vagy berlet 87%at, minuszban leszel.
Bonusz nem hiszem hogy van, de ez a cegen mulik. Nem hinnem hogy a haldoklo magyar posta fizetni barmit a kotelezon kivul.
Itt egyedul a jattal szamolhatsz.
"eszemben sincs jattot adni azért, mert valamit a kezembe ad egy futár"
a jattot, nem is az elvégzett munka után szokták adni, bár gondolom neked ez új... az orvos sem azért kapja a dugi borítékot, mert fizetést is kap... és az étteremben sem azért hagysz ott borravalót, mert a pincér kiviszi az ételt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!