Magyarországon mennyi a bruttó/nettó fizetésetek, GYES mennyi?
GYES 25650,-ft
Amúgy egy takinéni keres kb 250000,- lakbér minimum 170 ezer. Ez egy főre kb. Budapest, és se gyerek se társ.
Lehet számolni. Én biztos nem mozdulnék a helyedben egy métert sem.
Mivel a minimálbér itthon 177 ezer nettóban, így igen nektek jobb a helyzet. A garantált bérminimum, tehát ami szakképzettséget igénylő pozícióban van nettó 216 ezer kedvezmények nélkül.
Nyilván ne Budapestre költözzetek, hanem vidékre. Budapest egész európában a lakhatási költségek és a fizetések arányában a legrosszabb város.
Olyan helyre érdemes menni ahol van a környéken bőven munkalehetőség, gyárakban, logisztikai központokban stb.
Heti 6 nap melóval gyári munkások, raktárosok is bőven keresnek 350-400 körül nettóban, de inkább többet. Győr-Moson-Sopron megye, Komárom-Esztergom, Veszprém ahol viszonylag sok gyár van.
Én Veszprém megyében élek itt még akár pár 100 fős faluban is van olyan üzem ahol több 100 vagy ezer fő dolgozik. Nagybobb lakásokat 100 ezres bérleti díj körül is kapni, akár kisebb városokban is (van egy kis lakásom én 80 körül tudom kiadni, ennyiért mindig van rá jelentkező).
Ha van autótok a férjed simán tud ingázni is, Magyarországon nincsenek távolságok. Sok gyárba van céges busz is. Te pedig el tudsz menni akár részmunkaidőben dolgozni, ilyen kisegítő feladatokra is sokszor keresnek embert (napi 4/6 órában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!