Általános iskolai és gimnáziumi érettségivel rendelkezőknek milyen home-office otthoni munkák állnak rendelkezésre!?
@19:29
Jó most nyilván, nem is létezik olyan munka amit ő keres hogy bármiféle tudás nélkül egész nap csak full stresszmentesen emailekre kell válaszolgatni.
Mert miért gondolja írja ezt maga?
Valakinek az a békésebb nyugodtabb.
Hogy magában van és senki sem zargatja minden percben vagy minden órában.
Hát nekem az inkább a befutó a békés és nyugodt légkör mármint ez a home-office otthoni táv munkában lenni.
Én nem beszéltem barátságtalan modorban magának csak hát nagyon pszichésen beteg vagyok és azért gondoltam erre a munkára,hogy ez inkább az énnekem nekem való.
Ez békés és nyugodt az itthoni otthoni légkör ha nem is egy emailezés hanem egy betanított vagy egészen könnyen megtanulható alap kézügyességet igénylő könnyű fizikai munka is jó lehet számomra.
Nem vagyok én való és nem is vágyok emberi közösségbe eljárni elmondom és leírom tök őszintén.
Tele vagyok bánattal keserűséggel és szomorúsággal.
Én emberektől csak a megvetést a megaláztatást és megszégyenítést kaptam és stbk.
Fizikai lelki bántásokat egyaránt.
Gyermekként gyermek koromban sikerült én velem az életemet már akkor nagyon korán meggyűlöltetni és megutáltatni az az igazság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!