Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 3. egyetemi szak vagy külföld?

3. egyetemi szak vagy külföld?

Figyelt kérdés

Általánosságban: Nemrég végeztem mesteren, van minimális munkatapasztalatom, felsőfokú nyelvtudásom, interjúkra is behívnak, tovább is jutok, de mivel nincs, aki beajánljon és helyet intézzen nekem, ezért nem vesznek fel. Gondolkodtam egy esetleges harmadik szak elvégzésében, de ahogy látom a gazdaság gatya, nekem pedig kezd tele lenni a hócipőm azzal, hogy két diplomával itt kell puncsolnom, hogy legalább egy elutasító visszajelzést kapjak. Gondolkodtam külföldben, de ott kezdetben valami pincérkedős, szállodás állást tartok reálisnak. Viszont ezzel kapcsolatban az aggaszt, hogy utána akkor soha nem lesz karrierem?

Nem akarok belemenni részletekbe, aki jelenleg állást keres az pontosan tudja, hogy mi van most és nem látszik javulni a helyzet. Ti mit tennétek a helyemben?

szept. 14. 15:39
A kérdező szavazást indított:
Egyetem
Külföld
16 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%
Harmadik szak? Mas orul ha egyet elvegez.
szept. 14. 15:43
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
Ha van nyelvtudásod, akkor húzzál el! Pincérkedés, vagy csak mosogatás szinte mindegy is, hidd el, hogy lesz ott is előre!
szept. 14. 15:58
 3/18 anonim ***** válasza:
87%

Milyen diplomád van?

Abban a szakmában külföldön nem tudnál dolgozni?

szept. 14. 16:02
 4/18 A kérdező kommentje:
Gazdasági diplomáim vannak, szerintem ott is nagyon telített.
szept. 14. 16:11
 5/18 A kérdező kommentje:
#2 Sajnos bennem is egyre inkább ez a gondolatmenet kezd kialakulni.
szept. 14. 16:12
 6/18 anonim ***** válasza:
23%
kétdiplomás mosogató, zseniális életút
szept. 14. 16:34
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

"mivel nincs, aki beajánljon és helyet intézzen nekem, ezért nem vesznek fel"

Rengeteg embernek nincs es felveszik oket.

szept. 14. 16:42
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
Ssc-ket nézted Budapesten? Két diplomával és nyelvtudással kizártnak tartom, hogy ne vennének fel.
szept. 14. 16:47
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
2-es vagyok - szerintem csak el kell indulni. Két diplomával mosogatni? Igen, ha az a kezdet!
szept. 14. 16:51
 10/18 A kérdező kommentje:

#6 Igen, egy demokráciában.

#8 Már konkrétan mindenhova jelentkeztem. Egyetemtől kezdve, big4, bankok, ssc-k. Nem tudok mit csinálni.

szept. 14. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!