3. egyetemi szak vagy külföld?
Általánosságban: Nemrég végeztem mesteren, van minimális munkatapasztalatom, felsőfokú nyelvtudásom, interjúkra is behívnak, tovább is jutok, de mivel nincs, aki beajánljon és helyet intézzen nekem, ezért nem vesznek fel. Gondolkodtam egy esetleges harmadik szak elvégzésében, de ahogy látom a gazdaság gatya, nekem pedig kezd tele lenni a hócipőm azzal, hogy két diplomával itt kell puncsolnom, hogy legalább egy elutasító visszajelzést kapjak. Gondolkodtam külföldben, de ott kezdetben valami pincérkedős, szállodás állást tartok reálisnak. Viszont ezzel kapcsolatban az aggaszt, hogy utána akkor soha nem lesz karrierem?
Nem akarok belemenni részletekbe, aki jelenleg állást keres az pontosan tudja, hogy mi van most és nem látszik javulni a helyzet. Ti mit tennétek a helyemben?
Milyen diplomád van?
Abban a szakmában külföldön nem tudnál dolgozni?
"mivel nincs, aki beajánljon és helyet intézzen nekem, ezért nem vesznek fel"
Rengeteg embernek nincs es felveszik oket.
#6 Igen, egy demokráciában.
#8 Már konkrétan mindenhova jelentkeztem. Egyetemtől kezdve, big4, bankok, ssc-k. Nem tudok mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!