Férfiként, 32 évesen havi nettó 430.000-ret keresni nagyon gáz?
"Én is imádom a Gyakorin ezt a sok nagyképű diplomást. Ilyenkor eszembe jut, hogy talán a saját életük kudarcait kompenzálják ezzel.:)"
Nos az érthetetlen frusztrációd ellenére ez nem egy beszólás akart lenni, tényleg néha rácsodálkozok, hogy mennyit lehet igazából végzettséget nem igénylő munkákkal keresni (nyilván a 3 műszak meg gondolom a monotonitás szívás benne). Nem hiszem, hogy én vagyok a nagyképű vagy az aki kompenzálni akar, ha egy egyszerű vidám hozzászólásra egyből az a válaszod, hogy beszólsz. :)
Na, akkor szövegértés:
1. Nem 800-at keresek, sehol sem írtam. Azt írtam, hogy az enyém egy (audis) sori fizuhoz képest akkor már majdnem szar.
2. Még mindig nem tudom mit kell kötekedni. Abszolút nulla közöm van Győrhöz, életemben talán 1x voltam arra, sose éltem közel hozzá (Budapestre is úgy költöztem). Hidd el, hogy a közel-távoli ismerősi körömben nincs olyan, aki az Audiban dolgozott volna valaha, de olyan sem, aki gyári betanított munkásként a 800 közelében kapna, talán ilyen 600-650 körüliekről hallottam maximum. Én elhiszem, hogy a barátnőd apja valamit valamikor csinált, de tudod én nem ismerem őt. :)
(Meg mondjuk enyhén más a betanított sori munkás és a műszakvezető, de mindegy.)
Fingom sincs, miért itt akarja mindenki kiélni a frusztrációit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!