Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Férfiként, 32 évesen havi...

Férfiként, 32 évesen havi nettó 430.000-ret keresni nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Budapest környékén. Van tulajdonrész egy házban, ami egyszer el lesz adva, nincs hitel, nincs saját lakás..

szept. 13. 23:32
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
54%
Imádom a gyakorit, itt derülhet ki, hogy a 2 diplomás, kb. 7-8 év tapasztalattal rendelkező fővárosi programozó fizetése majdnem szar a győri sori munkáséhoz képest. :D
szept. 15. 14:58
 22/37 anonim ***** válasza:
13%
Én is imádom a Gyakorin ezt a sok nagyképű diplomást. Ilyenkor eszembe jut, hogy talán a saját életük kudarcait kompenzálják ezzel.:)
szept. 15. 16:10
 23/37 anonim ***** válasza:
74%
Ennél kevesebből és kicsit idősebbként jó életem van. Ilyen kérdésnek nincs létjogosultsága, már bocsánat!
szept. 15. 16:19
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
32 évesen én is kb ennyi kerestem, csak az 2012- ben volt :)
szept. 15. 20:58
 25/37 anonim ***** válasza:
21%

"Én is imádom a Gyakorin ezt a sok nagyképű diplomást. Ilyenkor eszembe jut, hogy talán a saját életük kudarcait kompenzálják ezzel.:)"

Nos az érthetetlen frusztrációd ellenére ez nem egy beszólás akart lenni, tényleg néha rácsodálkozok, hogy mennyit lehet igazából végzettséget nem igénylő munkákkal keresni (nyilván a 3 műszak meg gondolom a monotonitás szívás benne). Nem hiszem, hogy én vagyok a nagyképű vagy az aki kompenzálni akar, ha egy egyszerű vidám hozzászólásra egyből az a válaszod, hogy beszólsz. :)

szept. 15. 21:02
 26/37 anonim ***** válasza:
18%
#25: Én azon csodálkozom, hogy sok ember mennyire tájékozatlan, vagy tényleg elhiszi, hogy mert ő meg még két ember 300-at keres, akkor mindenki mindenhol ebben az országban. Egyrészt pontos évet nem tudok, de szerintem talán 2010 évek eleje. Akkor barátnőm faterja már akkor 550 nettó körül kapott az Audiban plusz nagyon erős cafeteria, műszakvezetőként soron. Másrészt meg milyen programozó keres 7-8 év tapasztalattal 800-at ? Az vagy nem harcolt jobb fizuért vagy elvan a langyos vízben. 1.2M alatt még az se visz haza, aki elfogadja amit ajánlanak, amúgy 1.5-1.8M körül szórnak a fizetések…
szept. 15. 21:24
 27/37 anonim ***** válasza:
40%

Na, akkor szövegértés:

1. Nem 800-at keresek, sehol sem írtam. Azt írtam, hogy az enyém egy (audis) sori fizuhoz képest akkor már majdnem szar.

2. Még mindig nem tudom mit kell kötekedni. Abszolút nulla közöm van Győrhöz, életemben talán 1x voltam arra, sose éltem közel hozzá (Budapestre is úgy költöztem). Hidd el, hogy a közel-távoli ismerősi körömben nincs olyan, aki az Audiban dolgozott volna valaha, de olyan sem, aki gyári betanított munkásként a 800 közelében kapna, talán ilyen 600-650 körüliekről hallottam maximum. Én elhiszem, hogy a barátnőd apja valamit valamikor csinált, de tudod én nem ismerem őt. :)

(Meg mondjuk enyhén más a betanított sori munkás és a műszakvezető, de mindegy.)

Fingom sincs, miért itt akarja mindenki kiélni a frusztrációit.

szept. 15. 21:30
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Plusz még egy gondolat: ha tájékozatlan is vagyok a győri audis fizukkal kapcsolatban, az nem tudom, hogy miért probléma. Írtam egy normális kommentet, erre KETTEN estek a nyakamnak. De hát igazából megszokhattam volna ennyi idő után, hogy itt ez a színvonal.
szept. 15. 21:31
 29/37 anonim ***** válasza:
24%
25: Miért vetted magadra?
szept. 15. 22:02
 30/37 anonim ***** válasza:
Mert egyértelműen nekem szántad. Most neki ne állj bemagyarázni magadnak azt, hogy te ezt most csak épp beleírtad a nagyvilágba, ugyanazzal a szóhasználattal, mint amivel én írtam. Ugye nem akarjuk egymást full idiótának nézni? :)
szept. 15. 22:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!