Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 10 év után milyen területen...

10 év után milyen területen folytassam?

Figyelt kérdés

Nyolc éve végzek fizikai munkát raktári környezetben, és szeretnék váltani egy kevésbé megterhelő munkakörre. Az eddigi tapasztalataim közé tartozik az áruátvétel,

szedés, csomagolás, targoncavezetés, áruellenőrzés, adminisztráció és készletfigyelés

(darabszám és dátumok)

Milyen területen tudnék elhelyezkedni, ahol az eddigi tapasztalataimat hasznosíthatom, de a munka kevésbé igényelne fizikai erőfeszítést?

tegnap 08:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Milyen területen tudnék fejlődni
tegnap 08:23
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
raktári admin simán lehetsz, ha tudsz annyira gögyögni angolul, hogy a sofőrökkel megértesd magad és megy az alap IT, excel, ERP használata
tegnap 09:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezek mennek
tegnap 10:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Én tanulnèk fejlődnèk még többet,nem tudom hogy ebben a szakmában mit érdemes
tegnap 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
#3: Mennek? Az mit jelent? Készségszinten tudsz pivot táblákkal, összetett függvényekkel, vagy éppen makrókkal dolgozni?
tegnap 10:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Angol megy

Excel alapszinten megy

De én tanulnèk valami pluszt is

tegnap 11:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#6: Hát akkor plusz jogsi kategóriák, nyelvtudás fejlesztés, valami okj utódképzés a témában, valami legalább felhasználó szintű excel tudás összegereblyézése (makró nem feltétlenül kell, de a korábban felsoroltakat illene tudni) stb stb.

Igazából azt kellene kitalálni, hogy valójában mit is akarnál csinálni. Mármint milyen pozíciókra akarnál pályázni

tegnap 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!