Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Férfiként, 32 évesen havi...

Férfiként, 32 évesen havi nettó 430.000-ret keresni nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Budapest környékén. Van tulajdonrész egy házban, ami egyszer el lesz adva, nincs hitel, nincs saját lakás..

szept. 13. 23:32
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%
Én phd-val, 45 évesen kapok ennyit. most mindenki erezze jobban magat, szivesen.
szept. 14. 09:37
 12/37 anonim ***** válasza:
13%
Persze, hogy gáz. Ennek még a feleségem is a dupláját keresi.
szept. 14. 12:21
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
40 éves vagyok, diplomás, szociális munkásként dolgozok Budapesten nettó 300-ért. Ez sem gáz, hanem kellemetlen valóság.
szept. 14. 13:46
 14/37 anonim ***** válasza:
88%
Az ugató kutyát nem érdekli a másé.
szept. 14. 15:51
 15/37 anonim ***** válasza:
11%
De miért kerestek ilyen keveset? Ennyire jó csórónak lenni...?
szept. 14. 16:09
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, de tegyél félre belőle amennyit tudsz. Én több hitellel a nyakaomon dolgozok a négykarikás gyárban, de még így is be kell osztanom hó végére a pénzem. Tehát hiába keresek többet nem vagyok sokkal előrébb, mint te gitel nélkül nettó 430-al. A kiadásoktól függ minden.
szept. 14. 23:26
 17/37 anonim ***** válasza:
82%

A gyakorikerdesek tényleg egy másik univerzum, valahányszor úgy érzem, hogy elégedett vagyok a fizetésemmel, elég csak idejönni, hogy úgy érezzem, kb még az elfogadható kategória vagyok 6k-val :D.

Egyébként (nő vagyok amúgy) szerintem egyáltalán nem gáz, nem minden munkakör fizet csodálatosan, vagy 32 évesen még van lehetőség ennél jobban keresni (nyilván nem minden területen).

szept. 15. 08:21
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Meg az is opció, hogy nem minden a pénz. Ha már nincs hitelem , de van saját lakásom kocsim, akkor a 800 ezret fizető stresszes meló helyett simán választanám azt ahol 450-500 át keresek de jól érzem magam. Elethelyzet fuggo is.
szept. 15. 10:29
 19/37 anonim ***** válasza:
67%
Sőt jelenleg 32 évesen, mernökkent vezető vagyok, de 40-45 felett eszembe sem lesz ezt csinálni. Most kell az a plusz pénz ami evvel jár. De csak ezért csinálom.
szept. 15. 10:39
 20/37 anonim ***** válasza:
49%
Én pedig 36 évesen sori dolgozó vagyok az Audinál és hiába viszek haza havonta nettó 800 ezreket, ha monoton a munka és 3 műszakos. Túlórák viszont nincsenek...(jó helyen vagyok) Nekem is, mint ahogy sokaknak hitelem van, mivel családi házat vettem a feleségemmel és muszáj hajtani a pénzt. Jónak tűnhet a fizetés, de a hitelek miatt olyan, mintha nettó 600 ezer körül keresnék és még vannak plusz kiadások így a hó végére amit félre tudok tenni nettó 200 ezer körül van. Aki ennyit félretesz hitel és egyéb kiadások nélkül és mondjuk keres nettó 400 ezret az ugyanott van, mint én aki a duplájét keresem és ezért nem mérvadó csak a fizetést nézni...Ez az élethelyzetem, valaki baromi jól keres külföldön csak annak mondjuk nincs saját háza csak reméli, hogy talán egyszer lesz. Ill. vannak akik csak a fizetésükre büszkék, de azon kívül másra nem...Főleg itt Gyakorin vannak ilyenek, hogy tök jól keresnek, de se család, se gyerekek, se saját ház...
szept. 15. 10:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!