Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hova menjek tovabb? Orvos...

Hova menjek tovabb? Orvos vagy ugyved

Figyelt kérdés
16 eves vagyok es lassan valasztanom kene mibol emeltezzek es ezaltal azt is eldontom hogy hova tovabb. Edesapukam jol meno orvos evtizedek ota. Ha orvosnak mennek garantalt siker es garantalt sikeres karierr. Viszont annyira nem erdekel. Ugyvedkent teljesen uj palya lenne a csaladban es felek hogy nem sikerulne vagy nem lennek benne jo. Igazbol nem is tudom melyik a jobb palya

szept. 11. 17:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
29%
Ők nem az élet tönkretevői.
szept. 11. 19:40
 12/27 anonim ***** válasza:
30%
De, azok. Kötelező Covid oltással egyetértő orvosok, gyilkosokat védő büntetőjogi ügyvédek.. :) Mind mind az élet tönkretevői.
szept. 11. 20:38
 13/27 anonim ***** válasza:
57%
#12 veled valami nincs rendben. Igen minden szakmában vannak csalók, de ez alapján nem lehet elítélni a szakmát. Végtelenül primitív a gondolkodásmódod.
szept. 11. 20:49
 14/27 anonim ***** válasza:
27%

9es vagyok

Miért lettem lepontozva?

A kérdésre válaszoltam ami az volt hogy ügyvéd vagy orvos?

Én voltam az aki konkrét választ adott, nem úgy mint a többi válaszoló aki egymásnak üzenget a kérdés alatt, nem segítve a Kérdezőt. Azért mert balhéztok itt, azzal nem válaszoltok a kérdésre.

De persze, pontozzuk le azt aki mer normálisan válaszolni

Kérdező, próbálj máshol válaszokat keresni, mert itt nem kapsz, vagy ha mégis haszontalannak ítélik

szept. 11. 21:35
 15/27 anonim ***** válasza:
72%

Egyik sem.

Mind a kettő igényel egyfajta szenvedélyt (főleg az orvosi). Ha bármelyik iránt is igazán elkötelezett lennél, nem lenne itt ez a kérdés.

Mi érdekel igazából?

szept. 11. 21:54
 16/27 anonim ***** válasza:

Egyrészt az nem most volt, másrészt ez nem jelenti azt hogy így is van.

Ne próbáld megmagyarázni a hülyeséged.

szept. 11. 22:52
 17/27 anonim ***** válasza:
26%
13, én csak a 12-es választ írtam, a másik kettő egy külön ember műve, bár mérsékelt fokig egyetértek az állításával. Persze az ügyvédek töredéke olyan, mint amit leírtam, viszont a dokik annó igencsak nyomták a kötelező covid oltást, amit persze már bánnak nagyrészt :)
szept. 12. 01:29
 18/27 anonim ***** válasza:

Volt itt tegnap kerdes hogy a szakvizsga elott allo ugyvedbojtar evek ota kb minimalbert keres.

Lehet hogy idovel az ugyvedek jol keresnek, de nem az elejen.

szept. 12. 07:07
 19/27 anonim ***** válasza:
70%

Menj be a könyvtárba és kérd ki a Római jog című vaskos könyvet és olvasgasd egy órán át, majd gondolj bele, hogy ez csak egyetlen vizsga lesz az egyetemen előtted álló kb. 120-ból és kb. 7 napod lesz rá felkészülnöd.

Anatómia tankönyv meg gondolom ott van faterod polcán, ugyanezt csináld vele. Mellé képzeld el, hogy gyakorlaton embereket boncolsz penrtráns hullaszagban.

Melyik a jobb?

Igen, az a jobb, amelyiket hivatásodnak érzed.

Melyik az?

szept. 12. 08:23
 20/27 anonim ***** válasza:
41%

Ha bírod a vért és embereket szurkálni, vágni, és hullákban nyúlkálni, akkor orvosi. Enélkül nem tudod elvégezni.

És ha jó vagy bioszból, fizikából és élvezed is.

És ha van kedved élethosszig tanulni.

szept. 12. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!