Hova menjek tovabb? Orvos vagy ugyved
9es vagyok
Miért lettem lepontozva?
A kérdésre válaszoltam ami az volt hogy ügyvéd vagy orvos?
Én voltam az aki konkrét választ adott, nem úgy mint a többi válaszoló aki egymásnak üzenget a kérdés alatt, nem segítve a Kérdezőt. Azért mert balhéztok itt, azzal nem válaszoltok a kérdésre.
De persze, pontozzuk le azt aki mer normálisan válaszolni
Kérdező, próbálj máshol válaszokat keresni, mert itt nem kapsz, vagy ha mégis haszontalannak ítélik
Egyik sem.
Mind a kettő igényel egyfajta szenvedélyt (főleg az orvosi). Ha bármelyik iránt is igazán elkötelezett lennél, nem lenne itt ez a kérdés.
Mi érdekel igazából?
Egyrészt az nem most volt, másrészt ez nem jelenti azt hogy így is van.
Ne próbáld megmagyarázni a hülyeséged.
Volt itt tegnap kerdes hogy a szakvizsga elott allo ugyvedbojtar evek ota kb minimalbert keres.
Lehet hogy idovel az ugyvedek jol keresnek, de nem az elejen.
Menj be a könyvtárba és kérd ki a Római jog című vaskos könyvet és olvasgasd egy órán át, majd gondolj bele, hogy ez csak egyetlen vizsga lesz az egyetemen előtted álló kb. 120-ból és kb. 7 napod lesz rá felkészülnöd.
Anatómia tankönyv meg gondolom ott van faterod polcán, ugyanezt csináld vele. Mellé képzeld el, hogy gyakorlaton embereket boncolsz penrtráns hullaszagban.
Melyik a jobb?
Igen, az a jobb, amelyiket hivatásodnak érzed.
Melyik az?
Ha bírod a vért és embereket szurkálni, vágni, és hullákban nyúlkálni, akkor orvosi. Enélkül nem tudod elvégezni.
És ha jó vagy bioszból, fizikából és élvezed is.
És ha van kedved élethosszig tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!