Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Merre menjek tovább a karriere...

Merre menjek tovább a karrieremben? Vagy keressek egy karriertanácsadót, coachot?

Figyelt kérdés

Jelenleg van munkám, de lassan váltanom kell, mert megszűnik a cég.

Van diplomám (bölcsész és informatikus is), de szívesen csinálnék olyat, ami nem annyira megterhelő szellemileg. Viszont fizikai szempontból se lehet bármi: sajnos egy betegség miatt biztsan nem tudnék pl. egész nap talpon lenni, sokat cipekedni, illetve a finom motorikus feladatok miatt egy-két órán belül görcsöl a kezem.

Amúgy informatika területen dolgoztam, de eddig sehová nem sikerült bekerülnöm (volt néhány megkeresés és interjú), és igazából én már nem erőltetném a dolgot: szerettem, de ha nem megy, nem erőltetem.

2023. febr. 23. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha van rá kereted, mindenképpen egy (vagy több) tanácsadót javasolnék. Ha jártál egyetemre, még az is lehet, hogy az ottani karrierirodán is tud valaki segíteni.

YouTube, önkéntes guruk, webböngészés, de legtöbbször a Gyakori is :) félrevisz.

Még egy tipp, hacsak nem vágysz megalázó helyzetekre és alacsony fizetésre, de válts karriert, építs arra, amit eddig elértél.

Bármilyen váltás azzal jár hogy pályakezdőként kezded az egészet elölről. Aztán visszasomfordálni a kaptafához is kellemetlen lesz.

Ez, hogy IT, egyébként elég tág fogalom...

Az is lehet, hogy elég lenne 1-2 készségedet leporolni, hozzátanulni minimálisat (erre akár a net is jó) és elmenni olyan irányba.

2023. febr. 23. 12:41
 2/2 anonim ***** válasza:
*NE válts
2023. febr. 23. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!