Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek normális az, hogy...

Szerintetek normális az, hogy ügyvédjelöltként 108.000,-Ft-ot keresek 4 órában? (27/n, Debrecen)

Figyelt kérdés

4. éve vagyok ügyvédjelölt ugyanabban az ügyvédi irodában, tehát már letelt a kötelező 3 év, amit 8 órában kellett dolgoznom jelöltként. Ebből kifolyólag kértem a drága főnökömet, hogy csökkentsük 4 órára a munkaóráim számát, ami azért kellett, hogy tudjak készülni a munka mellett az ügyvédi szakvizsgára is. Engedélyezte a munkaórák csökkentését, és közölte, hogy ő a 108.395,-Ft összegű fizetést tudja felajánlani, mert ez a minimum, neki ennél többet álláspontja szerint nem kell fizetnie.

Szerintem ez már szinte megalázó fizetés ügyvédi munkáért, úgy, hogy 4. éve vagyok itt.

Mi a véleményetek?

szept. 11. 12:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
56%

Persze 20-as, végülis én egyszerüsítem le a világot olyan szintre, hogy "pü pü, minden jogász bünözö".

Nem mondtam, hogy jó az a rendszer ami van, de attól, hogy hisztizel, meg szerinted minden jogásznak a kurv @nnyát, nem fog a világ hozzád igazodni.

Életképes ember próbál boldogulni az adott környezetben.

A bugyuta meg már régen megkorbácsolta a tengert, ha vihar volt. :)

szept. 12. 12:14
 22/27 anonim ***** válasza:
45%
#20: te valamiféle hibbant vagy...?
szept. 12. 12:18
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

21# Tipikus, aki más véleményen van az hisztizik.

22# Te meg nyilvánvalóan magadból indulsz ki.

szept. 12. 12:40
 24/27 anonim válasza:
73%

23# Meg tipikus, aki azzal akar okosnak látszani, hogy leugatja a többit.

Nem a más véleménnyel van a baj, hanem a gyülölködéssel.

Bár ebben szerintem jó partnerre találhat benned, beszéljetek meg egy talit szerintem.

szept. 12. 14:45
 25/27 A kérdező kommentje:

A feladatköreim a következők:

Helyettesítem a főnökömet különböző tárgyalásokon, tehát egyedül járok el helyette a bíróságon.

Keresetet írok, felszámolási kérelmeket írok, fizetési felszólításokat, ajàndékozási, adásvételi szerződéseket, cégeket alapítok és módosítok.

Na ezért gondolom, hogy nevetséges az összeg amit kapok.

szept. 13. 10:45
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Na.

Erről van itt szó.

Tudd meg, mi a munkadíja a fent említett szolgáltatásoknak, annak minimum a 10% teljesen jogos lenne egy munkavállalónak.

szept. 13. 11:14
 27/27 anonim ***** válasza:
85%

valóban ez megalázó fizetés.

Remélem, hogy amint leszakvizsgázol, akkor elhúzol onnan, megalapítod a saját irodádat, és dolgozz keményen és rámenősen, hogy elcsaklizzad az exfőnököd ügyfeleit. Megérdemli, ha sikerül.

szept. 13. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!