Szerintetek normális az, hogy ügyvédjelöltként 108.000,-Ft-ot keresek 4 órában? (27/n, Debrecen)
4. éve vagyok ügyvédjelölt ugyanabban az ügyvédi irodában, tehát már letelt a kötelező 3 év, amit 8 órában kellett dolgoznom jelöltként. Ebből kifolyólag kértem a drága főnökömet, hogy csökkentsük 4 órára a munkaóráim számát, ami azért kellett, hogy tudjak készülni a munka mellett az ügyvédi szakvizsgára is. Engedélyezte a munkaórák csökkentését, és közölte, hogy ő a 108.395,-Ft összegű fizetést tudja felajánlani, mert ez a minimum, neki ennél többet álláspontja szerint nem kell fizetnie.
Szerintem ez már szinte megalázó fizetés ügyvédi munkáért, úgy, hogy 4. éve vagyok itt.
Mi a véleményetek?
Persze 20-as, végülis én egyszerüsítem le a világot olyan szintre, hogy "pü pü, minden jogász bünözö".
Nem mondtam, hogy jó az a rendszer ami van, de attól, hogy hisztizel, meg szerinted minden jogásznak a kurv @nnyát, nem fog a világ hozzád igazodni.
Életképes ember próbál boldogulni az adott környezetben.
A bugyuta meg már régen megkorbácsolta a tengert, ha vihar volt. :)
21# Tipikus, aki más véleményen van az hisztizik.
22# Te meg nyilvánvalóan magadból indulsz ki.
23# Meg tipikus, aki azzal akar okosnak látszani, hogy leugatja a többit.
Nem a más véleménnyel van a baj, hanem a gyülölködéssel.
Bár ebben szerintem jó partnerre találhat benned, beszéljetek meg egy talit szerintem.
A feladatköreim a következők:
Helyettesítem a főnökömet különböző tárgyalásokon, tehát egyedül járok el helyette a bíróságon.
Keresetet írok, felszámolási kérelmeket írok, fizetési felszólításokat, ajàndékozási, adásvételi szerződéseket, cégeket alapítok és módosítok.
Na ezért gondolom, hogy nevetséges az összeg amit kapok.
Na.
Erről van itt szó.
Tudd meg, mi a munkadíja a fent említett szolgáltatásoknak, annak minimum a 10% teljesen jogos lenne egy munkavállalónak.
valóban ez megalázó fizetés.
Remélem, hogy amint leszakvizsgázol, akkor elhúzol onnan, megalapítod a saját irodádat, és dolgozz keményen és rámenősen, hogy elcsaklizzad az exfőnököd ügyfeleit. Megérdemli, ha sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!