Navracsics Tibor szerint normálisak a fizetések, szerinted ő normális?
A kormányhivatalokban dolgozók bruttó átlagbére jelenleg 510 585 forint, mindeközben a KSH által közölt átlagbér 660 ezer forint felett volt már. Ez inkább pironkodó és megalázó, hogy még a miniszter kb dicsekszik is a rossz fizetésekkel, mintha ezzel bárki is elégedett volna a közigazgatásban.
Hosszabb, jobb leírás pl itt:
A kormányhivatalokban dolgozók nem magas végzettségűek, a munkájuk nem megerőltető fizikailag, nem jelent nagy szellemi kihívást, nem kockázatos és ennyiért is vállalják.
Az, hogy elégedettek-e? Magyarországon nagyon kevés ember elégedett a fizetésével.
5 ez cuki: Tudom jó az a munka néhány ember szemében h tolja a talicskát, rakja a falat, üti a vasat a kohó mellett :) Iroda az nem munkahely, főleg talán a jobb helyeken még légkondi is akad, hú az már ördögtől való...:)
Viccen kívül: "dolgozók nem magas végzettségűek", hát nem tudom, mert hát az egyetemi diploma nem magas végzettség, én eddig ezt nem tudtam.
Nem gondolom, hogy a szellemi munka nem munka. Sőt: "a munkájuk nem megerőltető fizikailag".
Egy kormányhivatali ügyintézőnek felesleges az egyetemi diploma. Arra, amit csinálnak elegendő egy középfokú szakirányú végzettség.
És úgy tűnik nem vagy tisztában a "cuki" szó jelentésével. Segítek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!