Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Baj ha valaki 2 hónap után...

Baj ha valaki 2 hónap után nem profi a munkájában? Mennyi a betanulasnak az ideje?

Figyelt kérdés

Találtam egy szuper munkahelyet. De sajnos kiderult, hogy 2 kolléga talán nem tűr meg engem annyira. Udvarias vagyok, kedves, viszont kezdo.

Szerintük idegesítő hogy 2 hónap után is vám hogy ugyanazokat q dolgokat megkérdezem. Cssk megerősítést szeretnék, hogy jól csinálom. Húzzák a szájukat, idegesek. Az egyikőjük kinevetett, hogy nekem ez a szakmám. Mások előtt megaláznak.

Rólam azt kell tudni hogy folyamatosan mosolygós, kedves hölgy vagyok. Ők ketten idősebb nők. (47 és talán 44 évesek)

Szerintetek baj hogy 2 hónap után is kérdezek? A felettesem elvárja hogy ők tanítsanak be és azt mondta, egy év mire ezt megtanulom. A 2 kolléganő azt mondta, hogy 2 hónap után elfogják engedni a kezem és egyedül fogok dolgozni, nem fognak segíteni.

Sajnos a sok rossz élmény (előző helyek és most ez) miatt picit kapkodok. Emellett folyamatosan stresszelek, hogy mit rontottam el.. mit tegyek? Ezek mellett otthon is sok stressz er, édesanyám most megint elkészítette a munkáját mivel a volt munkaltatója utána nyúlt.

Mit javasoltok?

24/N

szept. 1. 14:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%

Szándékosan nem akarnak betanítani mert irigykednek rád.

"Egyik kollégám (40es férfi) szerintem tetszem neki. De már hetek óta semmi megnyilvánulása nem volt,"

Ő lesz a Te embered! Ő fog betanítani téged! Csak szépen meg kell kérni. A 2 nő kollégád le van tojva!

szept. 2. 18:14
 22/30 A kérdező kommentje:

21. Ő értékesítő, semmi köze a munkakörömhöz és nem ezt csinálja. Nem tud segíteni.

De nem értem még mindig, mire féltékenyek?

szept. 2. 18:48
 23/30 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem attól félnek, ha betanulsz, egyikük lehet megy a levesbe. (ugyanis az idősebbnek több fizut kell adni és több szabadnap jár neki, te meg itt vagy fiatalon és kiszúrhatják a szemed alamizsnával és még rabszolga is lehetsz)
szept. 2. 20:56
 24/30 A kérdező kommentje:

23. Nem olyan a cég. Egyébként sem annyira idősek.

Nem keresek jól, de fogjuk rá hogy nem rossz bér. Ráadásul nincs túlóra, tilos. Szóval erről ennyit. Sokszor pénteken előbb mehetünk haza és 2 hosszabb szünet van, nem egy!

szept. 2. 21:43
 25/30 anonim ***** válasza:
59%

#18: Most tényleg inkább megsértődsz, ahelyett, hogy válaszolnál?

Valószínűleg nem egyoldalúan a vén pitsákkal van akkor a gond.

szept. 3. 13:32
 26/30 A kérdező kommentje:

25. Mivel sértegetsz, nincs okom válaszolni neked. :)

Egyébként amióta itt a nagyfőnök, azóta nem kapok durva fejmosást.

Hmmm, érdekes..

szept. 3. 15:55
 27/30 anonim ***** válasza:
62%

Arra irigyek hogy fiatal vagy ok meg mar nem.. ez teljesen atlagos dolog

Dejoo neki fiatal meg sima a bore nincsenek rancok stb..

Konnyen lehet hogy meg te is ilyen leszel

szept. 3. 22:48
 28/30 A kérdező kommentje:
27. Inkább lőjjenek akkor le.. :)
szept. 4. 00:04
 29/30 anonim ***** válasza:
47%

#26: Aham, szóval csak annyi a baj, hogy rátapintottam a lényegre:) Így már minden is érthető.

De ha nem kell a szakmai segítség szenvedj tovább, nekem aztán mindegy

szept. 4. 07:10
 30/30 A kérdező kommentje:
29. Szakmai segítséget tudok kérni olyanról is, aki nem aláz meg és nem rúg belém. Miért érzed magad felsőbbrendűnek? Gondolom férfi vagy?:)
szept. 4. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!