Mi az oka annak, ha egy álláshirdetést még 2 hónap után sem törölnek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Megpályáztam egy állást, de csak ma vettem észre, hogy 2 hónapos hirdetés. Egy álláshirdető portálon akadtam a hirdetésre és engedett jelentkezni a felületükön (A cég nem a saját honlapján hirdeti az állást). Ma pedig még email-ben is elküldtem a cégnek a CV-met. Totál h@lyének néznek majd, hogy nem tudok olvasni? Esetleg kijöhetek-e belőle pozitívan? Arra gondolok, hogy pl. vettek fel már valakit, de nem vált az új ember és pont kapóra jön az, hogy jelentkeztem egy régi hirdetésre.2022. márc. 28. 18:08
1/3 anonim válasza:
Kereshetnek több embert is. Fizettek a hirdetésért ezért nem szokás leszedni, hanem max egy hasonló másik pozícióra átirányítják. Nincs ezzel gond, hogy elküldted.
2/3 anonim válasza:
A volt cégenél ahol dolgoztam, fél éve nem találnak egy normális recepciós, még mindig fent van a hirdetés.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez amúgy vezető pozíció lenne. Abban reménykedem én is, hogy talán felkeresnek. Az elvárásoknak 90%-ban megfelelek úgy gondolom.
2022. márc. 28. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!