Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A cafeteria ki lehet kérni pl...

A cafeteria ki lehet kérni pl 2 hónap alatt a teljes éveset?

Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Mármint munkáltatótól? Nem. Leírhatnád részletesen a kérdést, elég szűkszavú lett.
2020. okt. 6. 19:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Bocsi :)

Úgy értem, hogy most kell leadni az idei évre, mert 3 hónapja váltottam munkát, és hogy kikerhetem e az ez évi arányos keretet, egyből már októberre?

Nov és dec így 0

2020. okt. 6. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:

A cafeteria szabályzatot olvasd el, ez munkáltatófüggő. Nálunk minden hónapban csak az adott havi keretet lehet kérni. Az előző munkahelyemen lehetett görgetni, tehát lehetett úgy, hogy mondjuk január-március semmit nem kérsz, áprilisban pedig 4 havit (de max annyit, amennyi addig a hónapig járt). A sógorom pedig kérheti akár januárban az egész éves összeget.

Szóval erre a kérdésre itt nem fogsz választ kapni.

2020. okt. 6. 20:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Ohh köszi szépen! :)

Akkor megyek is bújni a szabalyzatunkat :)

2020. okt. 6. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Cége válogatja.

Van ahol egyben kiadják az egész éves cafeteriát, persze, ha felmondasz idő előtt, akkor fizetheted vissza, ami elég fájdalmas tud lenni, amikor van havi 30 ezred, és februárban felmondásként dobhatsz vissza 300k-t. Ez főleg olyan helyeken van, ahol béna a cafeteria rendszer, elég ritka manapság, de még előfordul.

A legtöbb helyen nem tudod előre kikérni, megadod most, hogy mit akarsz kapni majd decemberben, és mikor oda jutsz, akkor kifizetik neked, nem adják előre oda.

2020. okt. 7. 10:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2020. okt. 7. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!