Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Netto 250e plusz cafeteria...

Netto 250e plusz cafeteria releváns egy multi cég könyvelőjének?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy fugg e az egyetemi képzettségtől e a fizu. Pl nekem nincs még egyelőre, OKJ-m van. Már tobb éve ebben a szakmában dolgozom, és elég jól teljesítek az egyetemtől nem lennék okosabb:D (de mivel úgy tudom hogy számít valamit igy el fogom végezni)

Érdekelne, hogy egy ilyen AP pozícióban a végzettségtől függ e a fizetés vagy tényleg mindneki ennyit kap?

2020. szept. 15. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Én keveslem. Itt vidéken nálunk nem multinál van 250 nettó körül egy sima könyvelő fizuja (cafi nem annyira jellemző). Meg az sem mindegy, hogy pesten vagy vagy az alföldön valahol.
2020. szept. 15. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt az a kérdés inkább, hogy mi egyebet tudsz még nyújtani a pure könyvelői munkán felül.

Például van-e valamilyen nyelvtudásod? Egyéb oklevelekkel rendelkezel, mint mérlegképes könyvelő, adótanácsadó-i végzettség?

Szerintem ez bőven sok, de ha válaszolsz majd, leírom, hogy miért.

2020. szept. 15. 17:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Budapesten, Angolul beszélek igazából itt csak azt használjuk. Vall-Bér ui. okjm van. De könyvelésen kívül meetingeket tartok, trainingelek etc. szóval igazából bármi rám bízhat mert nem kell segítség. Én is kevesen kicsit egyébként de mégsem 10 éves tapasztalatom van szóval nem igazán tudom :D

22/l

2020. szept. 15. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok.

Értem.

Könyvelő irodában dolgozom.

Van egy munkatársam: pénzügy-számvitel Msc, német-angol nyelvtudás (német kell az ügyfelekkel való kommunikálás miatt inkább). IFRS mérlegképes könyvelő és adótanácsadó. 300 ezer körül a nettója kb., de nem rég jött ide, pár hónapja.

Van egy másik munkatársam: okj képzést végzett. Nyelvtudása nincs. 200 ezer körül mozog a nettója, de elégedettlen vele. Szerintem érthetetlen a panasza. Nem jó a probléma megoldó képessége a lánynak. 5 éve van itt.

Véleményem szerint, Budapesten 250 ezer kezdő nettó bér + cafeteria egyáltalán nem rossz. Feltételezem van előre lépési, béremelesi lehetőség a jövőre nézve. Ha nincs, akkor váltani kell.

Neked mi az elképzelésed egybként?

2020. szept. 15. 18:47
 5/5 A kérdező kommentje:

nem tudom nézed e még, De valoszolok így utólag :).. Szeretnék majd egy GL Pozícióba lépni vagy ha nem de a fizu olyan nettó 300+ körül legyen.

Tudom most épp lehet nem ezzel a pár éves tapasztalatommal fogom elerni.. de nem tudom igazából így merült fel a kérdés

2020. okt. 31. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!