A cafeteriát mikor szokták kifizetni?
Figyelt kérdés
Egy multihoz mennék dolgozni, akik 200 ezer ft-os cafeteriát is adnának a fizezésen felül.
Általában mikor szokták kifizetni ezt? Évente egyszer adnak 200 ezer ft-os SZÉP kártyát, vagy havonta adják valamennyi összegre lebontva?
2020. szept. 13. 23:05
1/7 anonim válasza:
Havonta, most nem kapok, de ugy remlik, volt munkahelyemen 20-a kornyeken utaltak mindig.
2/7 anonim válasza:
Jaja havonta, nálunk pl hó utolsó napján jött eddig mindig.
Egyszer jött 27-én, ez így megmaradt mert fura volt :D
3/7 anonim válasza:
Nálunk havonta a fizetéssel egyidőben, azaz tizedike előtt.
4/7 belapus válasza:
Amennyiben a szállás alszámlára kérsz cafeteriát, elképzelhető, hogy az év elején elutalják a teljes összeget.
5/7 Koplárovics Béci válasza:
Az adott munkahely cafeteria-szabályzata szerint.
Értsd: nem mindenhol azonosan. Van ahol évente, van ahol negyedévente, van ahol havonta, van ahol máshogy.
6/7 anonim válasza:
Nálunk évente egyszer utalják a teljes összeget, kiszámíthatatlan mikor.
7/7 anonim válasza:
Nekem a fizuval együtt jön, multinál vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!