Baj ha valaki 2 hónap után nem profi a munkájában? Mennyi a betanulasnak az ideje?
Találtam egy szuper munkahelyet. De sajnos kiderult, hogy 2 kolléga talán nem tűr meg engem annyira. Udvarias vagyok, kedves, viszont kezdo.
Szerintük idegesítő hogy 2 hónap után is vám hogy ugyanazokat q dolgokat megkérdezem. Cssk megerősítést szeretnék, hogy jól csinálom. Húzzák a szájukat, idegesek. Az egyikőjük kinevetett, hogy nekem ez a szakmám. Mások előtt megaláznak.
Rólam azt kell tudni hogy folyamatosan mosolygós, kedves hölgy vagyok. Ők ketten idősebb nők. (47 és talán 44 évesek)
Szerintetek baj hogy 2 hónap után is kérdezek? A felettesem elvárja hogy ők tanítsanak be és azt mondta, egy év mire ezt megtanulom. A 2 kolléganő azt mondta, hogy 2 hónap után elfogják engedni a kezem és egyedül fogok dolgozni, nem fognak segíteni.
Sajnos a sok rossz élmény (előző helyek és most ez) miatt picit kapkodok. Emellett folyamatosan stresszelek, hogy mit rontottam el.. mit tegyek? Ezek mellett otthon is sok stressz er, édesanyám most megint elkészítette a munkáját mivel a volt munkaltatója utána nyúlt.
Mit javasoltok?
24/N
1-2.
Logisztika, egy nemzetközi cégnél. Nem is ez a nehéz része, hanem minden gépet megismerni amit forgalmazunk. Mindegyikről tudni hogy milyen alkatrész való hozzá, stb. Elektromos gépeket forgalmazunk, különböző gyártási folyamatokhoz. Csipbeültetés, festés, égetés, stb.
4. Én aggódom, mert a viselkedésük kicsinál lelkileg és úgy tényleg jobban kapkodom is. :(
Plusz hogy mindenki előtt kicikiznek engem.
Egy munkahelyen részedről nem lelkizni kellene és részükről nem áskálódni.
A munkára koncentrálj és abból vonj mérleget. Ne az emberi kapcsolatokból. Azzal ne foglalkozz. Légy dolgozó, légy érzelemmentes.
Ha a segítség miatt ők 10 percet vesztenek, de Te el tudod végezni 1 órányi munkájukat (akár több mint egy óra alatt), akkor a mérleg pozitív. Ezt mond el nekik.
De lehetőleg ne kérdezz semmit kétszer. Rögzítsd telefonon, amit mondanak, írd le füzetbe.
Vonj minden este mérleget, hogy mit csináltál jól és mit rosszul. Rögzítsd írásban és néha olvasgasd el. Ez támaszt ad az önértékelésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!