Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet az, hogy én ilyen...

Hogy lehet az, hogy én ilyen szerencsétlen vagyok?

Figyelt kérdés
Nekem még egy szar szakmával sem sikerül munkát találnom, mások meg diplomával, és érettségivel könnyen találnak jó munkákat, ahol az embernek egy kicsit se kell magát megerőltetnie.
aug. 31. 11:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
8: azért ez nem ilyen egyszerű. Egy jó szakmával ( pl: vìz gáz szerelő, hegesztő ) sztem jelenleg előbb találni jó fizető állást mint pár tényleg keresett diplomát leszamitva átlag felsőfokú végzettséggel. Tagja vagyok pár szakipari munkákkal foglalkozó facebook csoportnak , látni nagyon jó béreket. Meg hát ezen a területen dolgozom. Persze a szakmajukban valóban jó embereknek adják ezt.
szept. 1. 07:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!