Hogy lehet az, hogy én ilyen szerencsétlen vagyok?
Figyelt kérdés
Nekem még egy szar szakmával sem sikerül munkát találnom, mások meg diplomával, és érettségivel könnyen találnak jó munkákat, ahol az embernek egy kicsit se kell magát megerőltetnie.aug. 31. 11:45
1/11 anonim válasza:
Basszus, nem tudtam, hogy nem kell egy kicsit sem megerőltetnem magam, hogy ne rúgjanak ki például.
Így már könnyebb lesz, köszi kérdező!
2/11 A kérdező kommentje:
Munkakeresésre írtam, ha nem volt egyértelmű.
aug. 31. 11:52
3/11 anonim válasza:
Csak te vagy ilyen szerencsétlen fogadd el. A többi 8 milliárd ember a Földön mind tökéletes életet él, nők, pasik, család, autó, ház a kertvárosban kutyával, gazdagság.
4/11 anonim válasza:
Keress normálisan találni fogsz ha tényleg van szakmád.
6/11 anonim válasza:
Milyen szakmad van és melyik régióban keresel?
7/11 anonim válasza:
"Nekem még egy szar szakmával sem sikerül munkát találnom, mások meg diplomával, és érettségivel könnyen találnak jó munkákat, ahol az embernek egy kicsit se kell magát megerőltetnie."
Ezen gondolkozzál még egy kicsit, egyszerű barátom.
8/11 anonim válasza:
Az miért meglepő, hogy diplomával könnyebb jó állást találni? 🙄
10/11 anonim válasza:
Ha szar szakmád van akkor mi a kérdés? Jó szakma kell az elhelyezkedés sikerességéhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!