Hogy változtattál a sorsodon, hogy jóra forduljon az életed?
Figyelt kérdés
halljuk a sikersztorikat :) Kíváncsi vagyok, kinek hány évesen sikerült jó útra terelnie az életét, karrierjét, tanulmányait.
Trollok most légyszi ne.
aug. 26. 16:45
1/12 anonim válasza:
Ez eleg hosszu sztori. Marmint megelni. Leirni nem annyira hosszu. Csak abbol meg semmit nem tudsz meg.
2/12 anonim válasza:
Gyári melós voltam. Meguntam. Elmentem egyetemre. Most vezető szoftverfejlesztő vagyok nettó millió fölötti fizuért.
3/12 anonim válasza:
Igazából nekem sokban hozzájárult, hogy szüleimmel megszakítottuk közösen a kapcsolatot, aztán pszichológussal építettünk némi önbizalmat nekem. Majd jött a nem létező szüleim meggyászolása. Mérgező barátságok kiiktatása. Most már azért jobban vagyok sokkal. Nektek is azt tudom tanácsolni, hogy a mérgező embereket ki kell iktatni, teljesen mindegy hány éves barátságról van szó. Nekem olyan nem barát, aki napi szinten marakodik, mert irigy.
4/12 anonim válasza:
Nagyobb sikeret is fel tudnak itt jó néhányan mutatni. A lepontozás oka, hogy leproliztad a munkás embereket.
5/12 anonim válasza:
#5: Hol és mikor proliztam le a munkás embereket?!? :D :D :D
"Nagyobb sikeret is fel tudnak itt jó néhányan mutatni."
Abban biztos vagyok... :) :) :)
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
#7: Ezt nekem szántad? Mi közöm nekem ehhez...?
8/12 anonim válasza:
Ne kezdjünk el személyeskedni. A kérdésre tessék koncentrálni.
10/12 anonim válasza:
Pszichológus meg multis, aztán startupos karrier. Minimálbértől ugráltam el a mostani szintig. Évi nagyjából 18 millió forint bevétel, saját, hitelmentes lakás 35 éves kor alatt, család, miegymás. Sikerült kilábalni az alkoholizmusból meg egy középsúlyos szerhasználatból. Utóbbinál annyi szerencsém volt, hogy nem valami konkrétra csúsztam rá. Volt feldolgozni való elég, néha 1-1 kisebb visszaesés, de most már tisztességes mederben vannak a dolgok azzal együtt is, hogy néha többet iszom a kelleténél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!