Elegem van már magamból amiatt, hogy sorra elrontok minden munkahelyet. Kb. Vagy az van, hogy nem kezdek el dolgozni egy helyen, vissza mondom, vagy pedig hamar ráunok. Nem tudom megbecsülni a munka helyeimet. Tudok ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Sajnos van bennem szorongás, pszichés okok is, amik miatt kerülöm a munkát és elrontom. Zárkózottságom végett nem igazán tudok nèmely emberekkel eggyütt dolgozni.#szorongás #visszahúzódás #komolytalanság #Nem tudom sokszor miről beszélni a kollègákkal #Komoly hibák
2023. máj. 17. 06:42
1/6 anonim válasza:
Saját vállalkozás, alkalmi munkák. Jobb ötletem nincs.
2/6 anonim válasza:
Itt ugyanez. A tetejébe egyre kevesebb munkalehetőség van, nem lehet megélni
3/6 anonim válasza:
Addig nincs baj ameddig van mit enni, majd ha éhendöglesz akkor másképp fogsz viszonyulni a munkához vagy a kollégáidhoz és lehet kevésbé fogod megunni őket
4/6 anonim válasza:
Biztos le leszek pontozva, de gondolom, van anyagi segítséged. Ha nem lenne, akkor muszáj lenne kitartanod, hogy legyen fizetésed, és legyen mit enned. Hidd el, nem gond, ha nem tudsz miről beszélni a munkatársakkal, vagy nem jössz ki jól mindenkivel. Munkahelyre nem barátkozni mész, persze, ha sikerül, az jó. Van, akit csak a muszáj visz rá arra, hogy éretten viselkedjen.
5/6 Thunderfairy válasza:
Munkaundor ellen kellene valami. Ha kitaláltad szólj nekem is. Kiokoskodjuk hogyan ne csináljunk semmit havi milliókért.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, az ellen kellene valami, abból van nagyon elegem, hogy sok helyen nagyon hülyén szólnak az embernek, meg meg se kapja az ember a lehetőséget a bizonyításra.
2023. máj. 22. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!