Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A budapesti életszínvonal még...

A budapesti életszínvonal még meddig romolhat?

Figyelt kérdés

Ugye már egy szoba is 100 ezer forint felett van rezsivel, egy szoba!

[link] Ez pl. 130 ezer forint rezsivel (ha igaz amit ír) és egyáltalán nem valami luxus szoba, de nem nagyon találtam 100 ezer alattit ahol egyedül vagy egy szobában.

[link]

Eközben meg ilyen vicces bérek is vannak még mindig. Ezek normálisak? Több mint a fizetés felett elviszi csak egy szobabérlet?

Marad 80 ezret bohóckodni minden másra úgy hogy lakótársaid vannak? Ennek mi értelme van?

Napi 2500 forintból szenvedni?

aug. 23. 10:16
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
59%

"Hol vannak azok a híres jól fizető munkahelyek amiért mindenki sztárolja a fővárost?"

Dugig van velük az internet, csak mivel Te ezekhez képzetlen vagy, el semmm jut hozzád a hírdetés sem. Hozzám eljutnak, én például nettó 1 millió 200 ezret keresek itthonról.

aug. 23. 12:55
 32/58 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, te nagyon szerencsés vagy, hogy nem a múlt század közepén születtél. Akkoriban ez úgy működött Budapesten, hogy nem szobát bérelhettél, hanem ágyat, de azt is csak egy bizonyos napszakra, s amíg te dolgoztál, addig valaki más aludt ugyanabban az ágyban, aki ugyanúgy bérelte azt arra az időszakra. Ágyneműcsere nem volt kettőtök között, sőt konyhahasználat sem volt, de még fürdőszobák sem léteztek akkoriban, később alakították azokat ki.

Később a 70-es és 80-as években már egész baráti volt a helyzet, hisz akkoriban a külső kerületek kertes házainak az udvarán levő sufnit adták ki az akkoriban ott élő nyugdíjas nagymamák. Nem volt fürdőszoba, nem volt konyha, budi volt kint az udvaron, és azért fizettél albérleti díjat…

Szóval manapság kifejezetten jó dolog egy összkomfortos lakás egy szobáját bérelni, mindegy hogy mennyiért. Egy szobát bérelni gyakorlatilag luxus azokhoz az időszakokhoz képest, amiket fentebb vázoltam neked.

Ha úgy érzed hogy kevés a fizetés, akkor olyan munkát kell keresni, ahol többet fizetnek, vagy másodállást találni, esetleg vállalkozni. Lehetsz woltfutár, lehetsz értékesítő, lehetsz MLM-hálózatépítő, milliónyi lehetőség van manapság, amivel pluszpénzt lehet keresni. Ha van interneted, akkor csinálhatsz használtcikk adok-veszek bizniszt, olcsón megveszek használtcikkeket, és eladod drágábban. Nekem van olyan barátom, aki az ilyen használtcikk bulival európai szintű jövedelemre tesz szert Budapesten. Soha nem volt munkahelye, ám sokkal jobban él, mint az átlag munkahelyen dolgozó polgár.

aug. 23. 12:59
 33/58 anonim ***** válasza:
61%
Egy főnek ugyanúgy drágábbak az albérletek, ahogyan a szállások is. Többnyire másfélszeres vagy dupla, bár albérletnél viszonyítani lehetetlen. De lényeg, hogy szinte tényleg nem lehet egyedül elmenni. Ellenben 2 személyre vagy egész családra ismerek 160-ezerért albérletet és fel van újítva.
aug. 23. 13:00
 34/58 anonim ***** válasza:
52%
Amíg talpra nem áll a magyar addig csak a kínkeserves szenvedés és gyász marad.
aug. 23. 13:01
 35/58 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök neki hogy szerencsés vagyok, mert 1960-ban szarabb volt az élet...kösz. Megnyugtató. 1760-ban még szarabb lehetett, és?

"Ha van interneted, akkor csinálhatsz használtcikk adok-veszek bizniszt, olcsón megveszek használtcikkeket, és eladod drágábban"

Micsoda ötletek.. ilyen alapon drogot is teríthetnék, nem?

aug. 23. 13:04
 36/58 A kérdező kommentje:
31: Neked is nagyon örülök hogy jól keresel otthonról...
aug. 23. 13:07
 37/58 A kérdező kommentje:
33: munkásszállók se olcsóak amúgy és verekedős részeg ukránokkal alhatok. Nagy élmény lehet.
aug. 23. 13:08
 38/58 anonim ***** válasza:
81%

35

Nem, hisz a használtcikk business legális, míg a drog illegális.

Ám, ha neked semmi sem jó, akkor lehet tovább sírni. Az élet hosszú, rengeteg sírás belefér.

aug. 23. 13:14
 39/58 anonim ***** válasza:
70%
Csak én nem értem, hogy mi a probléma...? Mint már korábban is megbeszéltük, Te választottad ezt az életet magadnak.
aug. 23. 13:15
 40/58 anonim ***** válasza:
60%
Hamarosan drasztikusan rosszabb lesz, ez nem kétséges.
aug. 23. 13:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!