Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A budapesti életszínvonal még...

A budapesti életszínvonal még meddig romolhat?

Figyelt kérdés

Ugye már egy szoba is 100 ezer forint felett van rezsivel, egy szoba!

[link] Ez pl. 130 ezer forint rezsivel (ha igaz amit ír) és egyáltalán nem valami luxus szoba, de nem nagyon találtam 100 ezer alattit ahol egyedül vagy egy szobában.

[link]

Eközben meg ilyen vicces bérek is vannak még mindig. Ezek normálisak? Több mint a fizetés felett elviszi csak egy szobabérlet?

Marad 80 ezret bohóckodni minden másra úgy hogy lakótársaid vannak? Ennek mi értelme van?

Napi 2500 forintból szenvedni?

aug. 23. 10:16
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:

Aha és mit tudnék a netről megtanulni amivel szakíthatnék, elárulnád?

Adj már ötleteket lécci.

Ja igen, nem vagyok okos, úgyhogy a programozás meg hasonlók kilőve, az IQ-m talán 100 sincs.

aug. 23. 11:40
 12/58 anonim ***** válasza:
43%
Akkor mire akarsz jol keresni? Gyakorlatilag olyan munkakra vagy csak alkalmas, amit egy betanitott majom is el tudna vegezni.
aug. 23. 11:41
 13/58 anonim ***** válasza:
46%

én pl a yt-ról ingyen tanulom a python programozást.

https://www.youtube.com/watch?v=ix9cRaBkVe0&t=29s

12 órás kurzus, ingyen.

De van sok más tanfolyam is.

aug. 23. 11:42
 14/58 A kérdező kommentje:

Hol írtam olyat hogy jól akarok keresni? Annyi a vágyam hogy meg tudjak élni, emberi módon, marha nagy igény, bármilyen munkát is végezve.

Amúgy megnézném hogy egy mekis melót hogy végzel el informatikus (azoknak szokott lenni ekkora arca), a 40 fokos forró konyhán, pörgés ezerrel egész nap, fizetés meg alig.

aug. 23. 11:45
 15/58 A kérdező kommentje:
13: Programozás kilőve, nekem ahhoz nincs agyam. Egyéb ötlet? Gondolom nem gondoljátok komolyan hogy majd az Internetről meg tudok ingyen tanulni valami kétkezi szakmunkát.
aug. 23. 11:46
 16/58 anonim ***** válasza:
43%

"Amúgy megnézném hogy egy mekis melót hogy végzel el informatikus"

Valoszinuleg sok informatikus el tudna vegezni, ellenben keves burgerforgato tudna elvegezni az informatikus munkajat.

aug. 23. 11:47
 17/58 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez teljesen rendben van. Mindenki olyan életet él, amilyet választott magának. Ha valaki Budapesten akar béreleni 130-ért egy szobát, miközben 215-öt keres a mekiben, akkor olyat, szíve joga.
aug. 23. 11:48
 18/58 A kérdező kommentje:

16: Nem bírná a legtöbb a pörgést. A kényelmes PC előtt üldögélés után nagyon más világ amikor pörögni kell a konyhán.

Nekem ilyen dagadt puhos informatikus ismerőseim vannak főleg, szerintem 1 köbméter tüzifát nem tudna a többségük felhasogatni egy délután alatt, nem hogy folyamatosan nyomni a vendéglátós műszakokat.

aug. 23. 11:50
 19/58 A kérdező kommentje:

17: Tehát szerinted rendben van hogy 130 a kisszoba, 215 a fizu. Elárulnád hogy kell megélni 85 ezer forintból havonta?

Csak a gyógyszerem 10k. Tehát 75k marad MINDEN másra. Napi bő 2 ezer forint.

Várom a levezetést, köszi.

aug. 23. 11:51
 20/58 anonim ***** válasza:
45%
#18 ezt nem fogjuk megtudni, mert nem kell mekiben dolgozniuk. Azt viszont biztosan tudjuk, hogy a mekisek nem tudjak elvegezni az informatikusok munkajat, kulonben nem a konyhan porognenek.
aug. 23. 11:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!