Hol az a "rengeteg" munkalehetőség?
Keresgélem a munkahelyeket, budapest és környéke. Teli a tiktok meg stb, hogy Magyarországon milyen jó megélhetés van és milyen sok munkalehetőség van. Vázolom: Kispesten dolgozok jelenleg 4 hónapja.
Ígért fizu: kezdő bér nettó 300 ezer Ft, próbaidő után elérhető nettó 400 ezer Ft/hó.
A 4 hónapommal réginek számítok, csoportvezető helyettes lettem.
A raktár undorító, nem lehet elférni, nincsenek az áruk betöltve nem lehet haladni, rengeteg a rendszerhiba, a normának a felét épp hogy meglehet közelíteni. Jönnek a levonások. Hiába nem a mi hibánk. Örülök ha eléri a fizum a 240-250-ezret túlórával, mindennel együtt. (Van aki ennyit sem kap.) A lényeg, hogy keresek másik állást, de se proffession-on, se sehol nem találok semmit. Hol van akkor az a rengeteg munkalehetőség amikről beszélnek?
Nem kell tartani az automatizációtól.
Amíg fillérekért dolgozik a biorobot addig teljesen fölösleges rendes gépre cserélni mert a karbantartás meg a beállításuk drága.
Sima hűtő és légtechnikai rendszerszerelő okj-m van. Viszont sajna kb 2 éve előjött valahogy tériszony és már a 3.-ról is félek kihajolni vagy esetlegesen félig meddig kimászni. + Kellene még 2 szakma hozzá, hogy igazán érvényesülni lehessen benne. Dolgoztam két helyen is akik foglalkoztak mindennel is, de nagyon nem fogott meg a vízszerelés. Tökre jól érzem magam a raktárban, csak ezzel a nyamvadt pénzzel ne játszanának.
Dehát már mindenhol ez az alvállalkozós dolog megy.
Sok a szállós ukrán is, van aki a magyar nyelvet sem beszéli. Minden főnökség valakinek a valakije, vagy közeli barát, csalàdtag szóval eséjtelen a feljebbjutás, ha meg is üresedne pl egy műszakvezetői pozíció már megvan a másik haver vagy családtag a helyére akinek fogalma sincs semmiről.
Kipróbáltam már annyi munkahelyet, hogy az valami hihetetlen. Vagy sz@rrá dolgoztatják az embert és 0 szabadideje van, mellé a pénz is kevés, vagy nem jelentenek be, vagy mindkettő. Ha meg látják az emberen, hogy egy kicsit értelmesebb, nem plusz pénzzel jutalmazzák, hanem 3x annyi munkát varnak a nyakára ugyanannyi pénzért mint a többiekére.
E hónapba 313 ezret kellett volna keresnem e helyett kaptam kemény 177 ezer utalást ugye a minimálbér + borítékba 69 ezret. Kb épp elég éhenhalni. Túlórával meg + szombattal együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!