Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol az a "rengeteg" munkalehet...

Debremart kérdése:

Hol az a "rengeteg" munkalehetőség?

Figyelt kérdés

Keresgélem a munkahelyeket, budapest és környéke. Teli a tiktok meg stb, hogy Magyarországon milyen jó megélhetés van és milyen sok munkalehetőség van. Vázolom: Kispesten dolgozok jelenleg 4 hónapja.

Ígért fizu: kezdő bér nettó 300 ezer Ft, próbaidő után elérhető nettó 400 ezer Ft/hó.

A 4 hónapommal réginek számítok, csoportvezető helyettes lettem.

A raktár undorító, nem lehet elférni, nincsenek az áruk betöltve nem lehet haladni, rengeteg a rendszerhiba, a normának a felét épp hogy meglehet közelíteni. Jönnek a levonások. Hiába nem a mi hibánk. Örülök ha eléri a fizum a 240-250-ezret túlórával, mindennel együtt. (Van aki ennyit sem kap.) A lényeg, hogy keresek másik állást, de se proffession-on, se sehol nem találok semmit. Hol van akkor az a rengeteg munkalehetőség amikről beszélnek?

aug. 20. 15:25
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
50%
Csak LinkedIn-en van hirdetve jelen pillanatban 15 000+ nyitott pozicio. Mennyit akarsz pontosan?
aug. 20. 15:31
 2/31 anonim ***** válasza:
74%
Köki túloldalán ott a hangár utcai flex, Gyálon a különböző logisztikai központokba is folyamatosan van felvétel.
aug. 20. 15:39
 3/31 anonim ***** válasza:
92%

#2 "Gyálon a különböző logisztikai központokba is folyamatosan van felvétel."

+ műszakos, embertelen f*s munkákra, ahol dudaszó jelzi, hogy mikor mehetsz enni meg hugyozni, vagy pedig percre pontosan el kell számolnod a munkaidőddel, külömben jön a levonás.

aug. 20. 15:47
 4/31 A kérdező kommentje:

1/3 igen légyszíves nézd meg, hogy milyenek... Ilyen manager olyan manager vagy éppenséggél 10 éves gyakorlattal rendelkező szoftverfejlesztő meg mérnök x diplomával.

2/2-es nem egy kollégám jött a flexből, teli van filippínóiakkal az egész + 3 műszak és a 400 ezer sincs meg éjszakázásért cserébe.

3/3 teljesen igazad van.

aug. 20. 15:57
 5/31 anonim ***** válasza:
11%
Hát igen, annak nem való akinek büdös a munka.
aug. 20. 15:57
 6/31 anonim ***** válasza:
91%
#5 remélem te ilyen helyen fogod ledolgozni az egész életedet, minimálbérért gürcölve, havi 200 órákat. Aztán megtapsolhatod magad 75 évesen napi 2x-i bef*sás közben (ha egyáltalán megéled azt a kort), hogy neked nem volt büdös a munka)
aug. 20. 15:59
 7/31 anonim válasza:
6%
Amennyiben érdeklik esetleg hollandiai munkalehetőségek, bejelentett holland szakmai pozíciók állnak rendelkezésre rotterdami irodánkban. A pozíciókhoz egyszemélyes, kényelmes szoba, valamint ingyenes céges autó is biztosított a munkábajáráshoz. Szívesen segítünk a szakmai elhelyezkedésében.
aug. 20. 16:17
 8/31 A kérdező kommentje:

7/7 sajnos külföldi munkavégzés nem opció. Párom nem szeretne kimenni, én pedig nem hagyok hátra senkit.

5/7 értetted amit írtam? Csoportvezető helyettes lettem 3 hónap alatt, és még mindig itt dolgozok, amíg nem találok jobbat, akkor mitől lenne büdös a munka? Lehet, hogy te a háromnegyed életedet a munkahelyen szeretnéd leélni, és a minimálbér elég, mert se kutyád, se macskád, se család és nincs életed sem, de nem mindenki van így vele.

Elég kemény a munka mégis feljebb tudtam lépni, a munka megfizetésével és a kizsákmányolással van itt inkább a probléma.

6/7 ott a pont.

aug. 20. 16:42
 9/31 anonim ***** válasza:
3%

"Hol van akkor az a rengeteg munkalehetőség amikről beszélnek?"

Heti szinten 10+ megkeresést kapok linkedinen, jellemzően br 1,8 - 2,2 milliós bérsávban (ahol fel van tüntetve). Nyilván nem a végzettség nélküli prolikra van szükség, azokból Dunát lehet rekeszteni, hanem a hozzám hasonló piacképes végzettséggel és komoly szakmai tapasztalattal rendelkező senior szakemberekre.

aug. 20. 16:52
 10/31 A kérdező kommentje:
9/9 Sajnos én a végzettség nélküli "proli" vagyok, :) Vagyis bocs egy okj képesítésem van amivel túl sok mindent nem tudok kezdeni, így oda lett fél millió Ft-om. Sajnos ez van nem mindenki teheti meg, hogy 25 éves koráig tanuljon, és eltarttassa magát a szüleivel.
aug. 20. 17:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!