Hol az a "rengeteg" munkalehetőség?
Keresgélem a munkahelyeket, budapest és környéke. Teli a tiktok meg stb, hogy Magyarországon milyen jó megélhetés van és milyen sok munkalehetőség van. Vázolom: Kispesten dolgozok jelenleg 4 hónapja.
Ígért fizu: kezdő bér nettó 300 ezer Ft, próbaidő után elérhető nettó 400 ezer Ft/hó.
A 4 hónapommal réginek számítok, csoportvezető helyettes lettem.
A raktár undorító, nem lehet elférni, nincsenek az áruk betöltve nem lehet haladni, rengeteg a rendszerhiba, a normának a felét épp hogy meglehet közelíteni. Jönnek a levonások. Hiába nem a mi hibánk. Örülök ha eléri a fizum a 240-250-ezret túlórával, mindennel együtt. (Van aki ennyit sem kap.) A lényeg, hogy keresek másik állást, de se proffession-on, se sehol nem találok semmit. Hol van akkor az a rengeteg munkalehetőség amikről beszélnek?
#2 "Gyálon a különböző logisztikai központokba is folyamatosan van felvétel."
+ műszakos, embertelen f*s munkákra, ahol dudaszó jelzi, hogy mikor mehetsz enni meg hugyozni, vagy pedig percre pontosan el kell számolnod a munkaidőddel, külömben jön a levonás.
1/3 igen légyszíves nézd meg, hogy milyenek... Ilyen manager olyan manager vagy éppenséggél 10 éves gyakorlattal rendelkező szoftverfejlesztő meg mérnök x diplomával.
2/2-es nem egy kollégám jött a flexből, teli van filippínóiakkal az egész + 3 műszak és a 400 ezer sincs meg éjszakázásért cserébe.
3/3 teljesen igazad van.
7/7 sajnos külföldi munkavégzés nem opció. Párom nem szeretne kimenni, én pedig nem hagyok hátra senkit.
5/7 értetted amit írtam? Csoportvezető helyettes lettem 3 hónap alatt, és még mindig itt dolgozok, amíg nem találok jobbat, akkor mitől lenne büdös a munka? Lehet, hogy te a háromnegyed életedet a munkahelyen szeretnéd leélni, és a minimálbér elég, mert se kutyád, se macskád, se család és nincs életed sem, de nem mindenki van így vele.
Elég kemény a munka mégis feljebb tudtam lépni, a munka megfizetésével és a kizsákmányolással van itt inkább a probléma.
6/7 ott a pont.
"Hol van akkor az a rengeteg munkalehetőség amikről beszélnek?"
Heti szinten 10+ megkeresést kapok linkedinen, jellemzően br 1,8 - 2,2 milliós bérsávban (ahol fel van tüntetve). Nyilván nem a végzettség nélküli prolikra van szükség, azokból Dunát lehet rekeszteni, hanem a hozzám hasonló piacképes végzettséggel és komoly szakmai tapasztalattal rendelkező senior szakemberekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!