Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol az a "rengeteg" munkalehet...

Debremart kérdése:

Hol az a "rengeteg" munkalehetőség?

Figyelt kérdés

Keresgélem a munkahelyeket, budapest és környéke. Teli a tiktok meg stb, hogy Magyarországon milyen jó megélhetés van és milyen sok munkalehetőség van. Vázolom: Kispesten dolgozok jelenleg 4 hónapja.

Ígért fizu: kezdő bér nettó 300 ezer Ft, próbaidő után elérhető nettó 400 ezer Ft/hó.

A 4 hónapommal réginek számítok, csoportvezető helyettes lettem.

A raktár undorító, nem lehet elférni, nincsenek az áruk betöltve nem lehet haladni, rengeteg a rendszerhiba, a normának a felét épp hogy meglehet közelíteni. Jönnek a levonások. Hiába nem a mi hibánk. Örülök ha eléri a fizum a 240-250-ezret túlórával, mindennel együtt. (Van aki ennyit sem kap.) A lényeg, hogy keresek másik állást, de se proffession-on, se sehol nem találok semmit. Hol van akkor az a rengeteg munkalehetőség amikről beszélnek?

aug. 20. 15:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos nincs nagyon munka most sehol én is ezt tapasztalom. Ellenben annyi munkanélküli van mint az állat... kérdező a kereseted nagyon gyenge...Nem csodálom hogy váltani akarsz. Egyre undorítobb ez az ország. De erről tehet a nép is rendesen.
aug. 20. 23:53
 22/31 anonim válasza:
100%
Én ennel kevesebbet kaptam építőiparba,10 ora kemény fizikai meloért 6 nap egy héten. Vicc egy orszag ez,még jó hogy fiatal vagyok
aug. 21. 00:18
 23/31 anonim ***** válasza:
89%

Munkalehetőség van. Fizetés nincs!

Nálunk a cégnél is így kezdődött. Egyszer csak a cég termékeit elkezdték árulni dolgozók.

aug. 21. 07:34
 24/31 anonim ***** válasza:
68%

“Hát csak ennyi pénzből nem igazán tudok szakmát finanszírozni...”

Egy szakmát még megcsinálhatsz ingyen

aug. 21. 07:50
 25/31 A kérdező kommentje:

Nézz körül, hogy milyen szakmák vannak amik államilag támogatottak... Az összes értelmes szakma fizetős.

Plusz én jobb esetben ha nem kérnek túlórát, márpedig rendszeresen szoktak, reggel 07-től 16:00-ig dolgozok. Onnan még haza is kell érni, lezuhanyozni stb stb. Sajnos nem reggel 6-tól délután fél 3-ig dolgozok, hogy legyen időm konkrétan bármire is...

Nyílván felelőtlenül meggondolatlanul felmondani se fogok, amíg nincs másik, de nem nagyon van mozgásterem amíg innen nem szabadulok.

Előző munkahelyemen (induló cég volt) ott jó volt 1 évig, aztán egyszer csak elszaladt a cégvezetővel a ló. Többet kerestem, persze ott is bejelentés nélkül, de utánna màr egyszer csak azt vettük észre, hogy 15-16 órázunk. Másfél évet dolgoztam ott próbáltam dűllőre jutni a cégvezetővel, de igazából annyi volt rá a válasza, hogy napi egy ezrest tud rádobni a fizetésemre, de akkor 3x annyi munkát vár el. Kérdezem én "Mivaaan??!"

A 20+ főből már senki nem dolgozik nála. (Futár cég)

Szóval eléggé el van lehetetlenítve a helyzet.

aug. 21. 09:13
 26/31 anonim ***** válasza:
69%
Gépjármű mechatronikai technikusit csináltam meg estin ingyen… nagyon rugalmasak (legalább is nálam érettségin illetve szakmán is rugalmasak voltak) én adnék az estinek egy esélyt
aug. 21. 12:29
 27/31 anonim ***** válasza:
30%
Kuliumunkára mindenhol folyamatosan keresnek. Az, hogy a kulimunka nem az álommeló? Hát mit tettél azért, ne kulimelós legyél csak? Na ugye...
aug. 21. 13:55
 28/31 A kérdező kommentje:

Valahol leírtam, hogy maga a munkával nincs bajom... Nem rossz ez a komissiózás, a nem megfelelő kifizetéssel és a hellyel van probléma.

Hogy mit tettem, hogy ne csak kulimunkás legyek? Kifizettem fél milliót egy szakmára, mellette keményen dolgoztam építőiparban légtechnikusok mellett, hogy kitudjam fizetni, csak közben behoztak egy két dolgot, amiért cserébe semmit nem ér a szakma a kezemben.

3 és 400 ezer Ft közötti fizuval már el lennék.

aug. 21. 14:10
 29/31 anonim ***** válasza:
79%
26 : ha felvennék akkor a technikusi kepzes sem rossz. Az lejet, hogy estin, hétvégente is jobban letudhato. Gondolom nem hiába csináltad meg te is azt,igaz? Egyébként gratulálok, hogy megcsinaltad. De ehhez az is kellett , hogy utána járj a dolgoknak rendesen.... Sokat segített, hogy elvegezted munka szempontjából?
aug. 21. 17:12
 30/31 anonim ***** válasza:
57%

#29 köszömöm szépen.

Persze, autószerelőként dolgozok.

aug. 21. 21:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!