Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki sokáig nem talált állást,...

Aki sokáig nem talált állást, végül hogy talált? Olyat találtatok amilyet szerettetek volna?

Figyelt kérdés
aug. 14. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

Akiket ismerek hogy nagyon rég óta nem találnak munkát, ott általában elég nagy problémák vannak mentális betegségek és hasonló. Szóval én a környezetembe azt láttam hogy akinek kell a munka az talál.

Én is egyik munkahelyemről a másikra kb egy hónap alatt váltottam, sokkal jobb fizetésért. Munka mellett jelentkeztem oda, elmentem interjúra, felvettek, intéztem a dolgokat, aztán egyik nap itt dolgoztam másik nap meg már ott.

aug. 14. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
Lejjebb adtam az igényeimből 3 hét után és elfogadtam egy havi 1x bejárós munkát br 1,6 millióért pedig eredetileg az elképzelésem az volt, hogy csak teljes home officet vállalok br 1,8 millió feletti fizuért.
aug. 15. 01:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Január óta keresek, de eddig ahova beadtam még csak egyik se jelezett vissza, nemhogy interjúra hívtak volna, azért 6 éve fél év alatt 7 interjú összejött. Olyanról nem is álmodok már, amit szeretnék, egy mezei árufeltöltőnek is örülnék, de jelenleg olyan sincs :(
aug. 15. 11:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Nálam is ugyanaz a helyzet mint a hármas válaszolónál. Én is január óta keresek, de kevés helyről jeleznek vissza.
aug. 15. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Három hónapig keresgéltem, aztán egyszer csak szembejött a linkedinen egy pöpec hirdetés, jelentkeztem felvettek, a korábbi fizetésem duplájáért. Ennek alapján még hálás is lehetek az előző munkahelyemnek hogy kirúgtak XD
aug. 15. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!