Milyen kezdő programozói állás keresett szegeden?
Milyen nyelvet érdemes kitanulni amivel itt is el lehet helyezkedni vagy remote ban bárhol .
Direkt nem iskolákat kérdezek mert azok úgyis azt mondják hogy az ő tanfolyamukra jelentkezzek de nekem olyan kell ami garantáltan munkahelyet ad a végén vagy olyan keresett nyelv hogy el tudok vele menni juniorként.
Hát egyetem nélkül jelenleg nagyon nehéz lesz elhelyezkedned. Gyakornokok töltik be főleg a kezdő szinteket, mert jóval olcsóbbak mint a teljes állású full kezdők.
Full remote szinte minden esetbe Senior szinten működik, alatta a legtöbb 50% os hibrid.
Szegeden helyileg főleg webfejlesztés van szóval Javascript +React/Angular és társai.
#3 Kérdező azért nem ajánlok “iskolát” mert nem mész vele előbbre, nem véletlen hogy az utóbbi 1-2 évben ezek a bootcampek tönkrementek.
Ha ezt szeretnéd csinálni akkor egyetem és udemy kurzusokkal fogsz ténylegesen előre jutni.
#5 Kérdező hiány volt, az az idő már évekkel ezelőtt elment, amiből hiány van azok a senior programozók.
Egyetem konkrétan ingyen van, a legtöbb képzésre bejutni nem egy nagy dolog. Levelezőt pedig erre találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!