Miért hagyták az emberek ennyire elszállni a szakikat?
Egyrész egyszerűen pofátlanság amennyit elkérnek egy-egy unkára, legyen az autószerelő, lakatos vagy valailyen építőipari szaki. Másrészt a megbízhatóság, minőség amit kapsz ezért, az sokszor rosszabb, mintha magadnak csinálnád.
Mégis vígan élnek, még egy kóklerek festő is nagyobb fizetéssel, mint amennyit eg 20 év tapasztalattal rendelkező orvos. Egy burkoló pedig veri a 35 év tapasztalattal rendelkezőt is. Szerintem ez nagyon nem normális.
Én már rég magamnak csinálok minden szakmunkát, amit csak lehet. Egyedül egyszer kellett egy villanyszerelőt hívnom.
"egyszerűen pofátlanság amennyit elkérnek egy-egy unkára"
Szerintem egyáltalán nem pofátlanság, nem kérnek sok pénzt ahhoz képest, hogy milyen munkát kell végezniük.
A mai generációból már a többség nem hajlandó idáig lealacsonyodni, ez meg is látszik, ahogy te is írod, egyre kevesebb a (jó) szaki.
"Mégis vígan élnek, még egy kóklerek festő is nagyobb fizetéssel, mint amennyit eg 20 év tapasztalattal rendelkező orvos. Egy burkoló pedig veri a 35 év tapasztalattal rendelkezőt is."
Almát az almához, körtét a körtéhez.
Orvos állami alkalmazott, bértábla szerinti fix fizetéssel. Burkoló meg egyéni vállalkozó nem fix fizetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!