Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért hagyták az emberek...

Miért hagyták az emberek ennyire elszállni a szakikat?

Figyelt kérdés

Egyrész egyszerűen pofátlanság amennyit elkérnek egy-egy unkára, legyen az autószerelő, lakatos vagy valailyen építőipari szaki. Másrészt a megbízhatóság, minőség amit kapsz ezért, az sokszor rosszabb, mintha magadnak csinálnád.

Mégis vígan élnek, még egy kóklerek festő is nagyobb fizetéssel, mint amennyit eg 20 év tapasztalattal rendelkező orvos. Egy burkoló pedig veri a 35 év tapasztalattal rendelkezőt is. Szerintem ez nagyon nem normális.

Én már rég magamnak csinálok minden szakmunkát, amit csak lehet. Egyedül egyszer kellett egy villanyszerelőt hívnom.

júl. 27. 14:23
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
46%
Adom, magamnak szerelem en is az autot. Milliokat sporoltam a 10+ ev alatt.
júl. 27. 14:24
 2/31 anonim ***** válasza:
71%
Nekunk pl. ezek kis osszegek, amiket elkernek es ennyit siman meger, hogy ne nekunk kelljen ezeket az alja munkakat vegezni.
júl. 27. 14:40
 3/31 anonim ***** válasza:
70%
Mivel a kúrmány butítja a népet és mindenhol gáncsolja a kisvállalkozókat, valamint gazdasági analfabétákból áll, ezért az összes tehetséges szaki már rég külföldön dolgozik, aki meg itt maradt, az nagyrészt kókler, de a kevés konkurencia miatt pofátlanul drágán tud dolgozni.
júl. 27. 14:47
 4/31 anonim ***** válasza:
61%

"egyszerűen pofátlanság amennyit elkérnek egy-egy unkára"

Szerintem egyáltalán nem pofátlanság, nem kérnek sok pénzt ahhoz képest, hogy milyen munkát kell végezniük.

A mai generációból már a többség nem hajlandó idáig lealacsonyodni, ez meg is látszik, ahogy te is írod, egyre kevesebb a (jó) szaki.

júl. 27. 14:51
 5/31 anonim ***** válasza:
73%
Mintha azt kérdeznéd, hogy miért hagyták az emberek ennyire elszállni a buszvezetőket vagy a kukásokat. Nyilván amire szükség van és hiány van belőle, azt jobban megfizetik.
júl. 27. 15:01
 6/31 anonim ***** válasza:
76%
Kereslet-kínálat.
júl. 27. 15:06
 7/31 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mostantól na javítsunk autót, mert drágák?
júl. 27. 15:15
 8/31 anonim ***** válasza:
27%
A jó minőségű munkának ára van, ezt meg kell tanulni a kapitalizmusban.
júl. 27. 15:47
 9/31 anonim ***** válasza:
53%

"Mégis vígan élnek, még egy kóklerek festő is nagyobb fizetéssel, mint amennyit eg 20 év tapasztalattal rendelkező orvos. Egy burkoló pedig veri a 35 év tapasztalattal rendelkezőt is."

Almát az almához, körtét a körtéhez.

Orvos állami alkalmazott, bértábla szerinti fix fizetéssel. Burkoló meg egyéni vállalkozó nem fix fizetéssel.

júl. 27. 15:52
 10/31 anonim ***** válasza:
63%
Nemtom én nagyságrendekkel többet keresek, mint bármilyen szaki, így nem esik nehezemre kifizetni, amit kérnek.
júl. 27. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!