Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért hagyták az emberek...

Miért hagyták az emberek ennyire elszállni a szakikat?

Figyelt kérdés

Egyrész egyszerűen pofátlanság amennyit elkérnek egy-egy unkára, legyen az autószerelő, lakatos vagy valailyen építőipari szaki. Másrészt a megbízhatóság, minőség amit kapsz ezért, az sokszor rosszabb, mintha magadnak csinálnád.

Mégis vígan élnek, még egy kóklerek festő is nagyobb fizetéssel, mint amennyit eg 20 év tapasztalattal rendelkező orvos. Egy burkoló pedig veri a 35 év tapasztalattal rendelkezőt is. Szerintem ez nagyon nem normális.

Én már rég magamnak csinálok minden szakmunkát, amit csak lehet. Egyedül egyszer kellett egy villanyszerelőt hívnom.

júl. 27. 14:23
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért idiótázol, mondtam, hogy teljes mértékben egyetértek veled. Ezek az összegek eltörpülnek a fizetésemhez képest és hálás vagyok érte, hogy elvégzitek ezeket a munkákat és nem nekem és családomnak kell.
aug. 25. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!