Mivel foglalkozol és mennyi a nettó fizetésed?
Figyelt kérdés
Elègedett vagy vele? Igen / Nemjúl. 23. 10:18
11/50 anonim válasza:
Trader vagyok és befektető.
Nincs fizetésem. Profitom van.
Igen, elégedett vagyok, hisz én döntöm el, mennyi a profitom.
12/50 A kérdező kommentje:
11# Mennyi a profitod?
júl. 23. 13:55
14/50 anonim válasza:
szakápoló nettó 470 ezer, lehetne több is :(
15/50 anonim válasza:
Szoftverfejlesztő, nettó 1,1M. A 4-essel ellentétben elégedett vagyok vele.
16/50 anonim válasza:
217 nettó, szállodaipar. Nem vagyok elégedett.
17/50 anonim válasza:
Amúgy ha ez tényleg így van, akkor miért nem élvezed a pénzed?
Luxusautók, házak, fiatal csajok, utazások, mindenféle luxus. Ehelyett azt tartod fontosnak, hogy egy anomim oldalon kérkedj ismeretlen embereknek. Nem érdekes ez?
18/50 anonim válasza:
@17
Az általam leírt szavak közül melyiket gondolod kérkedésnek?
S melyikről gondolod azt, hogy nem válasz a kérdező kérdésére?
(Az egyébként megvan, hogy az oldal szabályzata szerint nem az én válaszomra kellett volna reagálnod, hanem a kérdező által feltett kérdésre?)
19/50 anonim válasza:
Először álnaivkodsz, aztán hivataloskodsz. Lenyűgöző kombó. Te is tudod, hogy miről van szó, másképp nem írtad volna ezt így le.
20/50 anonim válasza:
Geológus vagyok egy olajkitermeléssel és finomítással foglalkozó vállalatnál, bruttó 2,4 millió + prémium (éves szinten kb 2 havi fizetésem). Alapvetően elégedett vagyok de sok a külföldi kiküldetés, ami egy idő után fárasztó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!