Mivel foglalkozol és mennyi a nettó fizetésed?
Ügyiratkezelő: 250-E felett.
Hát is-is. Alapvetően kevés, a munka mégsem kevés, valaki sírna is tőle. Ellenben a "szerencsés" életkörülményeimhez - általában probléma nélkül - bőven jó és marad is belőle. Még úgy is, hogy párom k.b. a felét kapja. Simán jól élünk ketten együtt. Nem igazán van egzisztenciám, viszont számomra bizonyos módokon mégis szerencsés és nagy problémának is tartom a hozzáállást a kifejezéshez. Munkában a szakmámmal tudnék magasabban lenni, de egyelőre elfogadom és szeretem a csapatot. Két eddigi szakmám között vagyok középúton. Illetve igazából tervben lesz majd még egy szakma, ami valójában teljesen más lesz. Úgyhogy lehetnek majd változások.
Programok szervezése, projektek tervezése nonprofit szektorban.
380 nettó.
Nem vagyok elégedett. Korábban jó volt ez a fizetés, de nincs emelés, az árak meg mennek fel. Sok minden megváltozott az utóbbi 5 évben.
Főállásban átlag nettó 400e, mellékállás hullámzó 50e-500e-ig, mikor milyen a hónap, mikor mennyi időm van rá, forgalomfüggő, stb.
Nem vagyok elégedett. Főállásom rengeteg időmet veszi el az életemből, másodállásomra emiatt kevés időm jut, így kiszámíthatatlan a bevétel. Ez az év még végig megy így, február-márciusban meglátom, hogy emelnek e bért a főállásomban, ha nem akkor lépek is onnan, úgyis kezdem már unni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!