Mivel foglalkozol és mennyi a nettó fizetésed?
24# Sajnos igazad van. Bekapcsolt náluk az irigysèg.
Pedig volt olyan akinek jòval kevesebb a fizetése, de mégis azt írta, hogy szereti a munkályát ami tökre jó és becsülendő.
Nem az a hihetetlen, hogy valaki nettó 300nál többet keres, hanem a pökhendi, bicskanyitogó, fellengzős, nagyképű stílus, ahogy ezt leírja, az a gond.
"Én azért kételkedek, mert valójában nagyon kevesen keresnek ennyit és azért nagyon-nagyon meg is kell dolgozniuk. Ilyen időpontokban nem lenne idejük és lehetőségük ide jönni."
Hát akkor erre most rácáfolok, mert én NAGYON sokat keresek és közben szinte semmit sem dolgozok. Tulajdonképpen megöl az unalom egész nap, ezért is lógok itt.
Műszerész vagyok, 1 műszakban, vidéki régóta "dögledező" gyárban. 350 ezer a fizum általában, de 300 és 400 között szokott ingadozni, attól függ milyen a az adott hónap.
A munkámmal alapvetően nincs bajom, nagyon laza, igazából nagyrészt netezek, olvasgatok, szóval nem kell megszakadni.
A lóvé szar, ez tény, de effektív munkára leosztva azért annyira nem rossz.
A mindenkori magyar, hivatalos átlagbérrel bőven ki lennék békülve amúgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!