Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez akkor mekkora angol nyelvtu...

Ez akkor mekkora angol nyelvtudást feltételez?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem állásra, Logisztikai asszisztensire, hirdetésben Levelezés és kommunikáció partnerekkel alap szintű angol nyelven volt megadva, majd Társalgási szintű angol nyelvtudás a partnerekkel való kommunikációhoz, is volt írva, sztm ez két különböző szint, de eleve nem tudom hogy ez ilyen munkához mennyire kell angoull besézlni, mit gondoltok?

júl. 19. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Elég egy erős középfok, de abból a szakirányból, amit a cég képvisel, erősebb kell, de ezt pár hét alatt fel tudod fejleszteni.
júl. 19. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Ami a leírásban szerepel, az mindkét megfogalmazásban (alapszintű, társalgási) alapfokot jelent. Ennek ellenére kétlem, hogy alapfok elég lenne ehhez a pozícióhoz, ha egyszer külföldiekkel kell angol nyelven kapcsolatot tartanod, ügyet intézned és problémát megoldanod, de interjún kiderül, ha sor kerül rá.
júl. 19. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:
65%
Sztem ez annyit jelent, hogy ha bejön egy angol nyelvű email, akkor ne kapj infarktust, de erre való az interjú, ott megbeszélitek :)
júl. 19. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!