Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi szerint válasszak munkát,...

Mi szerint válasszak munkát, ha nem tudom mit szeretnék csinálni? Ti hogy csináltátok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

úgy, hogy voltak, vannak céljaim, terveim, álmaim, stb.

céltalanul semmit se érsz, ha nincs a segged alá pakolva minden.

2010. nov. 1. 00:15
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Tök egyszerű.

1. Eldöntöd, hogy az életed hátralévő részében milyen szinten szeretnél élni majd.

2. Ennek megfelelő jövedelmet biztosító munkához végzed el a tanulmányaidat.

Magyarul: ha nyomorogni akarsz és egyik hónapról a másikra tengődni, ahhoz pl. már elég egy sima diploma is.

De egy jó hiány-szakmával, igen komoly havi jövedelmed lehet majd.

Remélem, hogy segítettem.

2010. nov. 1. 00:35
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem tudod mit szeretnél csinálni az nem baj. Fontosabb, hogy tudd, mit akarsz elérni, és válasszd azt, ami a célod felé visz.

Ha ez sincs meg, akkor válassz olyan munkát, amiből minél többet tanulsz.

2010. nov. 1. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:
hát szerintem a másodiknak nincs igaza...nyilván mindenki jól szeretne élni, nem életszínvonalat kell választani, hanem arra kell rájönnöd, hogy mit szeretnél csinálni, mihez lenne kedved, mi az amit nem unnál meg, akkor sem, ha több tíz éven keresztül csinálnád. gondold át nagyjából, milyen munkakörben tudod magad elképzelni, mit szeretsz...nézegess az interneten pályaválasztást segítő honlapokat
2010. nov. 9. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Annak boldog az élete akinek a "munkája" a hobbija!
2014. márc. 1. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!