Hol éljek? Mit válasszak? Anglia v magyarország?
lehetőségek:
magyarország:
rokonomnak van egy étterme pesten, és megfelelő a szakmám ahhoz h ott dolgozzak. az is felmerült h ha megfelelek a követelményeiknek(mivel öregek) nevemre irják az éttermet.(napi10ora melo, nincs hétvége, de 1milla havi min.kézben marad) ha nem felelek meg, akk vmi mást kellene csinálnom piti 100-150.000ért.... a mai világban ez nem nagyon elég
Anglia:
napi8-10órát melozok, keresek 300.000.-ot és elvagyok, mert félre tudok tenni min100.000et havonta. de család messze, barátok messze...
melyikkel járnék jobban??? nem tudok dönteni!
ha kell még vmi info kérdezzetek, ennyi jutott eszembe:D
Otthon maradnék,főleg ha "napi10ora melo, nincs hétvége, de 1milla havi min.kézben marad)"
Angliában azért a 300.000 nem is olyan sok.. Én például átszámítva majdnem 300.000 forintot fizettek albérletért.
Anglia nem olcsó ország,és egyre drágább itt is minden..
a többi rokon nem felet meg, és én most léptem abba korba h mehetek egyetemre:)
de kinn napi8ora aztán hawaii dizsi napfény! és kapok 300at
és ha liverpoolba laknék ahogy tervezem ott 1 lakás(2szoba fürdő konyha és ebédlő nappalival) 100font hetente ahol 2en laknánk párommal.
Hát, ha nekem ilyen melóm lehetne, nem lenne kérdés, hogy maradnék.
Ehelyett van két nyelvvizsgám, van egy állítólag nagyon keresett természettudományi-mérnöki diplomám. Beadtam kb 80 önéletrajzot az ország minden részére, voltam 20 állásinterjún, mégis eddig a legtöbbön még csak válaszra sem méltattak. Összetehetném a két kezemet ha végre valaki havi bruttó 120-150e-ért hajlandó lenne alkalmazni. De egyelőre még nem szándékozom komolyan elhagyni a "süllyedő hajót".
köszi a válaszokat!
am már dolgoztam kinn... éltem kinn egy darabig, vmennyire bele látok... de azért köszi:)
Ha így állsz hozzá, akkor inkább menj ki. Dolgozz 8 órát 300-ért, aztán hawaii,dizsi, napfény..
Aki ennyire nem értékeli azt a nagy lehetőséget, amit kap, amiért nem is dolgozott meg, többre értékeli a hawaii,dizsi,napfényt, az inkább menjen. Itt csak úgyis elherdálnád, hisz nem te dolgoztál meg érte. Aztán amit ott keresel, és a sok hawaii, dizsi után marad még, abból építsd fel a saját üzletedet, üzemeld be,alapozd meg a jövőd, hogy ne a béka segge alatti bérből kelljen majd a gyereked felnevelni. Gondolkozz el rajta.
Te nagyon álomvilágban élsz ha azt hiszed hogy heti 100 fontért bérelsz lakást..
Én Liverpoolban élek(milyen érdekes mi) és 2 szobás lakást bérelek ..Nem nagy szám,de legalább külön élünk,és nem kell idegenekkel egy fedél alatt élni..Csak a lakásbérlés 550 font havonta (és mi még jó árat kaptunk ki,mert ennél csak drágábbak vannak).De erre még rá jön a council tax (ami kötelező havonta fizetni) villany,gáz,fűtés,internet, telefon..minden..Összességében 860 fontot fizetünk havonta..
Szóval messze nem heti 100 font..Te nagyon nem tudod a kinti árakat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!