Milyen pályát válasszak?
Valaki a szárnyai alá venne egy hosszas beszélgetés alatt, s segítene nekem az életem legmeghatározóbb döntésében?
Angol tagozatos vagyok, angolt szeretem és szerintem tudom is, Német a második idegennyelvem valamennyire megy az is, de nem nagyon egyelőre..
Amiben jó vagyok még valamilyen szinten és még érdekel is, az a kémia, matek illetve infó.
Az irodalom/töri tantárgyak nem mennek olyan jól, eddig gimiben csak 4esre sikerült hozni mindig.. ezek annyira nem mennek, de nem is szeretem őket..
Nyilván tovább tanulási szándékom van a jobb anyagi helyzet reményében, s az érdeklődési köröm miatt én Földtudományi alapszakra gondoltam Olajmérnöki szakosodással, de gondolkodtam az Építészmérnök illetve Villamosmérnök szakokban is..
Jelenleg 11-es vagyok, de nem soká itt az érettségi, s lesz előre hozottam is.. így jó lenne, ha valaki OLYAN segítene, aki nagyon benne a tovább tanulásba és tudja, hogy jelenleg mi kell a munkaerő piacra és milyen fizetés járul hozzá.
Az anyagi része motivál a legjobban a tovább tanulásban, így az lenne az első helyen..
Köszönöm annak, aki hajlandó velem foglalkozni.
írjon privát üzit nyugodtan, s megadom az msn címem..:)
annyit tudok segíteni, hogy
- olyat válassz, amit szeretsz csinálni,
- matekból - infoból ahogy írtad jó vagy, mostanában ezek keresettek, szóval gyakorlatilag bölcsészszak meg ehhez hasonlókon kívül bármi amit szeretnél.
A jó anyagi lét érdekében rengeteg kompromisszumra hajlandó vagyok, s amivel nagyon szemezek az az Olajmérnöki szak..
esetleg itthon a MOLnál lehetőséget kínál a Miskolci Egyetem elhelyezkedni oda, de kezdő fizetés hogyan van ?:)
és mennyi idő után, hogyan változhat..?
olajmérnök jó
MOL sok gyakornnki helyet biztosít
Köszi szépen a válaszokat,
s egy frissen diplomázott [gyakornok] milyen fizuval kezd a MOLnál?:)
illetve ez helyileg hol lehet.. csak Pesten ? Miskolc közelében nem ?:\
milyen munkát végez pontosan egy olajmérnök..?
kinn van terepen, vagy irodai..?
kösz a sok segítséget,
ez az oldal valóban az idiótáknak lett kitalálva, hogy oltsák egymást.. nem pedig a céltudatos, komoly embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!