Nagyon szegények vagyunk és nem találok sehol sem munkát, mit tegyek?
Eleggé le vagyunk égve pénzileg és a házunk sem áll valami jó helyzetben egyszer már le is égett azota nem nagyon tudtuk felujitani.
Munkát kellene találnom de nem találok sehol sem valaki esetleg tudna ajanlani valamit?
Nagyon fontos lenne hogy felhozzuk magunkat mert nagyon le vagyunk egve.
Barmilyen munkat elvallalok
20/Fiu
🤣🤣🤣
Valaki beirja hogy lesturte az allaskereset Borsod megyere... es a kerdezo rogton eltunik.
De elotte, ravagta, hogy az orszag masik vegeben talalhato a munka...
Istenem..
Na jo. Azert valljuk be a tobbseg nagyon is tehet arrol, hogy hogyan eli az eletet stb
En Nemetorszagban dolgozom 4 eve egy idosek otthonaban. Es bizony kezdetben amikor kikerultem Nemetben, nem volt egyszeru megszokni az embereket, uj kornyezet, a nyelv sem ment ennyire mint most. De kitartottam.
Most konnyu az eletem havi 2800 euroval nettoban.
De maradhattam volna otthon ( en is borsodi vagyok) es sirhatnek en is nagyon, hogy ennyi penzbol nem tudok megelni, vagy nincs munkalehetoseg stb... stb..
Tehat, nagyon is tehetunk hogy milyen eletunk van kedves kerdezo.
Csak elkezdeni nehez.
Sok sikert
Mar rengetegszer jelentkeztem a boschba de sajnos nem vettek fel.
“ Pesten veszel ki egy alberleti szobat es kb. barhol kezdhetsz 3-400 ezres fizetesert azonnal.”
Könnyű azt mondani mintha olyan egyszerű lenne, csak ahoz is pénz kell, meg még soha életembe nem is hallottam pestrol nem is lattam meg semmit sem ismerek ott rossz helyre keveredek meg is olnek ott helyben.
Azert az eleg messze is van es olyan kozeli helyekre gondolok mint pl ózd, barcika, miskolc vagy ezekhez kozel valahol
Es holnap mit fogsz enni?
Ha ma nem volt mit enned, tehat feltehrtoleg penzed sem lehet, akkor holnap mivel lesz jobb?
Es utana?
Ugy csinaltok mintha nem akarnek munkat csak ugy kiirom ezt a rohadt kerdest?
Es ugyanez minden nap
Most annyira megfajdult a fejem is mar 2 oraja
Meg boltokat is hivogattam folyamatosan le ment a penzem is a telefonrol jolvan az
Semmit nem fogok elerni igy az életben
Masoknak meg konnyu mert el tartjak a szüleik
barmit megvesznek nekik elvannak kenyesztetve en meg itt vagyok egy putriban csovesen
Sosem fogok tudni elkoltozni sem itthonrol hogy uj eletet kezdjek, nincsenek barátaim senki sem all szoba velem amiota elvegeztem a sulit
Menj el az első nagyobb építkezésre reggel korán. Szólj nekik, hogy segédmunkat vállalsz napi bérért.
Tuti lesz aki ad neked melót.
Ha keményen hajtasz, fel is vesznek hosszabb távra.
A polgarmesteri hivatalba nem tudna bemenni hogy ott ahol laksz adjanak munkat? Vagy egyszeri alkalomkent segelyt kernel?
Vagy ovoda biztos van, ahol foznek. Talan tudnanak neked ott etelt adni. Kerdezd meg holnap mindenkepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!