Pár napja egy külföldi férfi rám írt stb.Alig ismerem és mondtam neki elég szegények vagyunk erre adni akar 20000 Eurót kölcsön .mit lépjek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 22:13
1/7 anonim válasza:
Kölcsön? Miből fizeted vissza? Milyen formában adná át? Hogy talált rád? Felnőtt vagy?
2/7 anonim válasza:
Hát én átverést gyanítanék. Mennyi kamatra adja, és milyen költségekkel?
Tuti, hogy nem jótékonykodni akar.
3/7 anonim válasza:
Kolcson, 200%-os kamatra.
Amugy hany eves vagy? Eletedben most latsz eloszor internetet?
4/7 anonim válasza:
Egy biztos, mégpedig az, hogy átverés. Ki adna csak úgy egy ismeretlennek kölcsönt, ráadásul külföldről. Szerintem adathalászat lehet a cél. Mostanában rengeteg az ilyenféle visszaélés. Beetet, hogy ad kölcsönt, de előbb fotózd le a személyidet vagy útleveled és küld el neki, hogy tudja kinek ad kölcsönt. Elküldöd, majd eltűnik és felhasználja az adataidat ki tudja mire.
6/7 anonim válasza:
Nehogy belemenj! Vagy kihasznál, vagy rabszolgájává tesz. Ebből semmi jó nem néz ki. Koldusbotra juttathat.
7/7 anonim válasza:
Felejtsd el, ha jót akarsz magadnak! A hirtelen jött "jólétnek" általában mindig súlyos az ára! Észnél legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!