Olyan szomorú vagyok mert szegények vagyunk. Más is szokott így lenni?
Figyelt kérdés
Nem mehetek Soundra, nem vehetem meg a kedvenc parfümöm...nem költözhetek másik lakásba...elegem van...legszívesebben meghalnék :(2013. jún. 29. 17:12
2/10 anonim válasza:
Dolgozol, tanulsz?
Mi is szegények vagyunk. Minimálbért keresek, pedig nem büfé diplomám van. Anyámék is szegények. A párom se keres sokkal többet mint én.
Legalább van lakásotok, számítógépetek, internetetek.
3/10 anonim válasza:
Én is szoktam,de nálunk szerintem rosszabb.Ezek amit írtál nálam is megvannak,ezenkivül akkor vehetek csak 1 farmert ha a másik már nagyon szétszakadt,4 normális(ami nem öreges vagy kislányos)polóm van,meg egy ingem,meg egy top szerűség.A telefonom apám vette 1 éve,de fél éve nem tudom feltölteni semmivel,meg ilyesmik.Van hogy a hónap 2.felében már csak vajas kenyeret tudok itthon enni,főtt kaját max apámnál.Suliban 20 ezres osztály kirándulások vannak,a pénzt természetesen egyikre sem tudom bevinni soha.Szóval nem vagy egyedül ezzel.Hány éves vagy?
4/10 anonim válasza:
Utolsó, vásárolj kilós Hádában. Egy ezresből simán veszel 3-4 vadi új pólót.
5/10 anonim válasza:
Hát ha azért meghalnál mert nem mehetsz a drogosok közé, meg nem veheted meg a parfümöd, akkor már bocs de nem kár érted.
6/10 anonim válasza:
Először amikor olvastam kérdést megsajnáltalak, gondoltam magamba kisegítelek pénzzel.. de aztán megláttam, hogy nincs pénzed soundra meg parfümre, nagyot lestem. Egy szegény ember nem is költene ilyenre soha! Inkább csak sajnáltatod magad, menj dolgozni és lesz rá pénzed. Nem rinyálnod kéne. Meg a szegénység nem itt kezdődik, ha tudnád is milyen az, akkor nem lenne időd ilyen kérdéseket feltenni ide. Meg nem ez lenne a legnagyobb problémád. Gondolj csak bele mennyien vannak, akik még nálad is szegényebbek és kajára sincs pénzük! Gondolom téged ez nem érdekel, de akkor minket se érdekel a rinyálásod.
7/10 anonim válasza:
Jaj szegénykém! De sajnállak! Nem mehetsz el a Soundra? Nem tudsz parfümöt venni meg még másik lakást sem? Erős a gyanúm hogy csak kamu, provokatív kérdés de ha mégsem akkor megsúgom hogy fas*t se tudsz a szegénységről.
8/10 anonim válasza:
Te nem vagy tisztában a szegénység fogalmával...
9/10 anonim válasza:
Uhh. Oo Szerintem nem ezt hívják szegénységnek. Szegény akkor lennél, ha nem lenne mit enned, meg nem lenne ruhád. Feltételezem gépről írsz, van interneted. Sok embernek ez sem adatik meg. Én sem mehetek koncertre, nem vehetek méregdrága parfümöt, mert az ember nem mindig engedheti meg magának ezeket. Ettől még nem gondolom, hogy szegények lennénk. Ha akarsz valamit, menj el dolgozni, itt a nyár, a pénzeddel majd azt csinálsz, amit akarsz. Lakás? Hány éves vagy? Van fogalmad róla, mennyibe kerül egy albérlet vagy egy ház? Jó sokáig kell még gyűjtened hozzá...
10/10 anonim válasza:
Szerintem a kedves kérdezőnek nem az a baja hogy nem mehet Soundra vagy nem vehet parfümöt, hanem az hogy más igen. Én megértem a kérdezőt, tény hogy sok szegény ember van a világban és ez a baj. Mit tehet az-az ember aki mondjuk szegény családba született bele de ő is fiatal ugyanolyan ember aki szeretne bulizni úgy mint egy gazdag ember aki semmit se tett le az aztsalra gazdag családban él stb... és ő persze szórakozhat meg minden. Ennek nem így kéne lennie. Dolgozzon mindenki, de mindenki annyit kapjon amennyit megérdemel, tehát legyen a keretbe modnjuk egy havi bulizás szórakozás ez meg az, így kéne lennie, nem úgy hogy az egyik kevsebb munkáért kab 500 ezret még a másik csak azért mondjuk mert a fönőkének nem szimpatikus vagy bármiért kap 50 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!