Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy elnek meg Budapesten az...

Hogy elnek meg Budapesten az emberek 300e nettobol ?

Figyelt kérdés
Pl. a.plazakban a bolti eladok, penztarosok, csak ennyit keresnek...
jún. 27. 09:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
26%

19

Mert nettó 400-500 baromira nem nagy dobás. Okés fizetés és nem több. A környezetemben nagyjából mindenki ennyit keres, igaz diplomával és legalább egy idegen nyelv ismeretével.

jún. 27. 12:56
 22/38 anonim ***** válasza:
66%

21, Pesten és a Dunántúlon?

Én az ország keleti felén lakom, itt a 4-500 ezer igenis nagy dobás. Diplomás mérnökök bére.

Nekem két éve két nyelvtudással 250-et akartak ajánlani a multiknál Debrecenben, és ez volt a legjobb(!!!!) ajánlat. És ehhez kellett diploma meg két nyelvtudás, amit napi szinten használni is kell.

A szomszédom most pl. Szép kártyával együtt keres 300 ezret multiban.

jún. 27. 13:22
 23/38 anonim ***** válasza:
46%

22

Értem, de ettől még nem egy nagy eresztés... Én legalábbis nem érzem, hogy hű de gazdag lennék.

Fiatalként elmegy, de később, főleg ha gyereket akarok, biztis hogy nem lesz elég. Szomorú, hogy ilyen szar hely Magyarország, de ettől függetlenül kéne vizsgálni, hogy mi mire elég.

jún. 27. 13:25
 24/38 A kérdező kommentje:
De itt mindenki ennyit, de inkább 800-900 ezret keres...:-))
jún. 27. 13:33
 25/38 anonim ***** válasza:
73%
Az előbb még azt állítottad, hogy itt mindenki 400-500 között keres, most meg 800-900-et mondasz. Legalább te döntsd már el...
jún. 27. 13:36
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Bp-en 410 nettót keresek (nincs egyéb juttatás), 2 releváns egyetemi diploma, angol-német felsőfok...Sok embernek elérhetetlen a fizetés, de azért nem a csúcsok csúcsa, ennyi tudással-sajnos.
jún. 28. 07:12
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Hja 26 és ugyanúgy nem jutsz vele egyről a kettőre mint aki 500 at maszekol össze a 300 as fizetésére.

Jópár helyen meg milliók, milliárdok pörögnek!

Az alkalmazotti életforma nem vezet sehova!

Az a világ már elmúlt és a jelenlegi túl gyorsan változik!

jún. 28. 10:18
 28/38 anonim ***** válasza:
27%
23# Nem nagy eresztés, de azért egy pár esetén, ha mindkét fél hazavisz 400-500 nettót, plusz egyéb juttatásokat és 13. havit mondjuk, akkor gyerekekkel sem kell éhenhalni ezen a "sz*r Magyarországon". :)
jún. 28. 10:38
 29/38 anonim ***** válasza:
11: Világosíts már fel minket! Mert nem tudok róla, de még semmiféle kompromittáló sem volt ebben! Te is ismeretlenül osztod az észt a semmire!
jún. 28. 11:21
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
15: Az eleje stimmel, viszont sokszor utazok belföldön és megtakarításom is van. Nyilván albérlet és hitel nélkül. Plusz párom pedig részmunkaidős, tehát ő sincs túlfizetve. Kettőnk keresétől más pedig egyedül is sírna. De erre szoktam mondani általában, hogy mindenkinek mások a körülményei és másokra áldoz pénzt.
jún. 28. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!